Ντουντούκα
Μπήκαμε στην εβδομάδα που κρίνει πολλά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο μας Μιχάλη Κουντούρη και το μεγάλο αρχηγό Βαγγέλη Μαρινάκη»

«Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο μας Μιχάλη Κουντούρη και το μεγάλο αρχηγό Βαγγέλη Μαρινάκη»
Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018 - 23:54

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε ένα ακόμα πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στον ανοιχτό στίβο και έτσι έφτασε στον εντυπωσιακό αριθμό των 14άρων κατακτήσεων σε 14 Πανελλήνια Πρωταθλήματα τα οποία πήρε μέρος.

Μετά το τέλος των αγώνων, η Έφορος του τμήματος Στίβου, Στέλλα Νικολαϊδου, αναφέρθηκε στους Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον πρόεδρο μας Μιχάλη Κουντούρη γιατί βρίσκεται πάντα δίπλα στο τμήμα στίβου του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τον μεγάλο αρχηγό Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είναι ο μεγάλος υποστηρικτής των τμημάτων του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήρθε κάτω από δύσκολες συνθήκες και είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία η οποία ήρθε με ρεκόρ βαθμών αλλά και 44 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο σύλλογο. Είμαστε χαρούμενοι που φέρνουμε το 12ο πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών στον Πειραιά».

Διαβάστε επίσης

Πρωταθλητής παντού ο Θρύλος!

Πρωταθλητής παντού ο Θρύλος!

Ο Θρύλος σάρωσε ξανά τα πάντα, κατακτώντας το πρωτάθλημα σε όλα τα σπορ στον Ερασιτέχνη τη φετινή χρονιά, με τελευταίο αυτό στο Στίβο ανδρών, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι αποτελεί τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο του κόσμου.

Πρωταθλητής και στον Ανοιχτό Στίβο ο Θρύλος

Πρωταθλητής και στον Ανοιχτό Στίβο ο Θρύλος

Μια ακόμα κούπα έπιασε λιμάνι με τον Ολυμπιακό να κατακτά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου στους Άνδρες κάνοντας έτσι το 14 στα 14 τη φετινή χρονιά στον Ερασιτέχνη στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.