Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη διάθεση των ΓΑΥΡΩΝ η Κάρτα Φιλάθλου!

Στη διάθεση των ΓΑΥΡΩΝ η Κάρτα Φιλάθλου!
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 - 10:14

Στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού βρίσκεται από σήμερα, Τετάρτη (18/07) η Κάρτα Φιλάθλου του Θρύλου ενόψει της νέας σεζόν.

Οι ΓΑΥΡΟΙ μπορούν να την προμηθεύονται καθημερινά από τις 10:00-18:00 από την Δευτέρα-Παρασκευή τόσο μέσω Internet όσο και από το τμήμα Μελών και Φιλάθλων που βρίσκεται στη Θύρα 17 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η Κάρτα Φιλάθλου είναι πάρα πολύ σημαντική για την ομάδα για να παραμείνει ο Ερασιτέχνης Θρύλος στην κορυφή και τη νέα χρονιά και ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» το γνωρίζει αυτό και αναμένεται να στηρίξει ακόμη περισσότερο την αγαπημένη του ομάδα.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με τη βοήθεια του κόσμου, του Βαγγέλη Μαρινάκη, και του Μιχάλη Κουντούρη κατάφερε να σαρώσει τα πάντα τη σεζόν που μας πέρασε, ωστόσο, με ακόμη μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ταβάνι και με τη βοήθεια των ΓΑΥΡΩΝ μπορεί να γράψει νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία του.

Γι’ αυτό τον λόγο ο κόσμος θα πρέπει να προμηθευτεί την Κάρτα Φιλάθλου, κάτι το οποίο αποτελεί και απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της Euroleague της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, καθώς και σε επιλεγμένους αγώνες της Α1 μπάσκετ και Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Θρύλος είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη και με τη στήριξη όλων των φίλων του θα συνεχίσει να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε όλα τα σπορ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για οποιαδήποτε διευκρίνηση: 2111007060 (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00).

Η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου μέσω Internet γίνεται εύκολα με απλή διαδικασία, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στα παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε επίσης

Πρωταθλητής και στο SUP ο Ολυμπιακός

Πρωταθλητής και στο SUP ο Ολυμπιακός

Η ομάδα Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας του Θρύλου κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο ήταν το 15ο για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν.