Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Η δυναστεία του Θρύλου θα συνεχιστεί»

«Η δυναστεία του Θρύλου θα συνεχιστεί»
Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 - 08:14

Με το κεφάλι ψηλά «αποχαιρέτησε» τη Βουλγαρία, ο Παναγιώτης Τριβυζάς, αφού κατέκτησε δύο μετάλλια, ένα χρυσό και ένα ασημένιο, στο Βαλκανικό πρωτάθλημα!

Ο σπρίντερ του Ολυμπιακού, ο οποίος τερμάτισε πρώτος στον τελικό των 200μ. Ανδρών και δεύτερος στον τελικό των 4Χ100μ. Ανδρών, μίλησε στο gavros.gr και εξέφρασε την χαρά του για την επιτυχία αυτή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και παράλληλα, περήφανος που κέρδισα πρώτο φορά το Βαλκανικό πρωτάθλημα. Μπορεί να ήμουν κουρασμένος από τις συνεχόμενες κούρσες τον τελευταίο μήνα, όμως όταν φοράω το εθνόσημο έχω την υποχρέωση να κερδίζω. Και αυτό, έκανα και εδώ, στη Στάρα Ζαγόρα», δήλωσε αρχικά.

«Σε λίγο καιρό, πάω στο Βερολίνο, όπου θα διεκδικήσω τη διάκριση και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια και στον συναθλητή μου, τον Δημήτρη Τσιάμη, εξίσου αθλητή του Ολυμπιακού, που πήρε στο τριπλούν το χρυσό. Του εύχομαι καλή επιτυχία στο Βερολίνο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, είπε: «Μετά το πρωτάθλημα Ανοιχτού στίβου με τον Ολυμπιακό, πήρα αυτά τα μετάλλια και χαίρομαι πάρα πολύ. Για άλλη μία χρονιά, κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με την ομάδα. Πιστεύω, ότι θα συνεχιστεί η δυναστεία του Ολυμπιακού στον ανδρικό στίβο».

Εν κατακλείδι, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός και η κυρία Στέλλα Νικολαϊδου έχουν σταθεί δίπλα μου σαν πραγματική οικογένεια».

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης

Στους «32» ο Σγουρόπουλος

Στους «32» ο Σγουρόπουλος

Νέα επιτυχία για τον αθλητή του Ολυμπιακού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων επιτραπέζιας αντισφαίρισης.