Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «ευχαριστώ» του Νίκου Γέμελου

Το «ευχαριστώ» του Νίκου Γέμελου
Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 - 14:27

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για 4η διαδοχικά χρονιά και 5η συνολικά το πρωτάθλημα ανοιχτής θάλασσας, με τον αρχιπροπονητή του Θρύλου Νίκο Γέμελο, στις δηλώσεις του να ευχαριστεί για τη στήριξη τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιχάλη Κουντούρη, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Παράλληλα, τόνισε το πόσο σημαντικό είναι όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ να γίνουν μέλη στον Ολυμπιακό.

«Θέλαμε να ολοκληρώσουμε το σερί πρωταθλημάτων κατακτώντας τον τίτλο και στο πρωτάθλημα ανοικτής θάλασσας. Είναι ένα ξεχωριστό άθλημα και η επιτυχία αυτή συμπληρώνει την μεγάλη επιτυχία και την κυριαρχία του Ολυμπιακού στην κολύμβηση.

Ο σύλλογος μας έχει δημιουργήσει παράδοση και σε αυτό το άθλημα με τους Γιαννιώτη και Λυμπερτά και τη συνεχίζει με την Αραούζου και τα άλλα παιδιά. Σε όλα τα αγωνίσματα του υγρού στίβου ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση, τον Πρόεδρο μας, Μιχάλη Κουντούρη, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον κόσμο μας ο οποίος με την κάρτα μέλους στηρίζει όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη και συμβάλει στην συνέχιση των επιτυχιών όλων των τμημάτων του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου στη Ευρώπη. Όλοι πρέπει να γίνουμε μέλη στον Ολυμπιακό», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης

Πρωταθλητής και στο Open Water!

Πρωταθλητής και στο Open Water!

Για τέταρτη σερί χρονιά ο Ολυμπιακός κατακτά το πρωτάθλημα όντας πρώτος και στις τρεις ειδικές βαθμολογίες (Ανδρών-Γυναικών-Γενική Βαθμολογία).