Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παγκοσμίως ασύγκριτες οι επιδόσεις του Θρύλου»

«Παγκοσμίως ασύγκριτες οι επιδόσεις του Θρύλου»
Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 - 18:40

Μυθικά επιτεύγματα πέτυχε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Ο Θρύλος κατέκτησε 26 τρόπαια, εκ των οποίων δύο ευρωπαϊκά, καθώς και 18 Πανελλήνια πρωταθλήματα. Μάλιστα, δεν έχασε κανένα πρωτάθλημα, κάνοντας το εντυπωσιακό 18 στα 18!

Στην επίδοση αυτή αναφέρθηκε και η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, με μήνυμα στα social media.

«Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής και στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, κατακτώντας τον τίτλο στους Άντρες, στις Γυναίκες και στη Γενική βαθμολογία. Το επίτευγμα του μοναδικό, με τις επιδόσεις του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου να μην μπορούν να συγκριθούν με κανενός άλλου συλλόγου παγκοσμίως. 18 στα 18 πρωταθλήματα, 24 εγχώριους τίτλους και 26 τίτλους συνολικά», έγραψε χαρακτηριστικά, στο Facebook.

Ο Ολυμπιακός, πρωταθλητής και στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, κατακτώντας τον τίτλο στους Άντρες, στις Γυναίκες... και στη Γενική βαθμολογία.???????????? Το επίτευγμα του μοναδικό, με τις επιδόσεις του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου να μην μπορούν να συγκριθούν με κανενός άλλου συλλόγου παγκοσμίως. 18 στα 18 πρωταθλήματα, 24 εγχώριους τίτλους και 26 τίτλους συνολικά. ???????????????????????????? #olympiacossfp #championship #swimming #gold #openwaterswimming #openwater #osfpgr #osfptv #redsarehere #christintsili

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Tsiligkiri (@christina_tsiligkiri) στις

Διαβάστε επίσης