Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η Αραούζου είναι μεγάλη αθλήτρια»

«Η Αραούζου είναι μεγάλη αθλήτρια»
Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018 - 00:18

Την πέμπτη και την 22η θέση πανηγύρισαν η Κέλλυ Αραούζου και ο Δημήτρης Νέγρης στα 5χλμ. Γυναικών και Ανδρών αντίστοιχα, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Open Water στη Σκωτία.

Όπως είναι λογικό, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Γέμελος, είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των κολυμβητών του Ολυμπιακού.

«Η Κέλλυ επέστρεψε στις υψηλές θέσεις, εκεί που αξίζει να είναι και έδειξε για μια ακόμα φορά, ότι είναι μεγάλη αθλήτρια. Δεν έκανε την προετοιμασία που ήθελε λόγω της αμυγδαλίτιδας που την ταλαιπώρησε. Παρόλα αυτά, πήγε συντηρητικά και έκανε την αντεπίθεσή της! Ισως μπορούσε να φτάσει λίγο παραπάνω», δήλωσε αρχικά.

«Οι στολές δυσκολεύουν τους αθλητές και το νερό ήταν κρύο. Φανταστείτε, εμείς φύγαμε από την Αθήνα με 40 βαθμούς και θερμοκρασία στο νερό 30 βαθμών, τουλάχιστον. Είναι δύσκολο να προσαρμοστεί ο οργανισμός», πρόσθεσε.

Τέλος, τόνισε: «Ο Δημήτρης Νέγρης, ήρθε 22ος, τον πιστεύω πολύ ως κολυμβητή και για την πισίνα στις μεγάλες αποστάσεις και όχι μόνο στο Open Water. Όμως, χρειάζεται ακόμα εμπειρία».

Διαβάστε επίσης