Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Θα μπορούσα και καλύτερα»

«Θα μπορούσα και καλύτερα»
Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018 - 08:42

Ενθουσιασμένος που ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης, στο μήκος, εμφανίστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου!

Ο 20χρονος πρωταθλητής δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του χρυσού μεταλλίου (με άλμα στα 8,25μ.), ωστόσο έδειξε πως ο πήχης για το μέλλον είναι ψηλά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Θα μπορούσα να είχα πάει και καλύτερα»!

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός άλτης είπε: «Δεν ξεκίνησα τον αγώνα όσο καλά θα ήθελα, αφού έκανα τεχνικά λάθη και δεν έβγαλα το άλμα που θα ήθελα. Παρόλα αυτά ένιωθα καλά μέσα στον αγώνα και θεωρώ πως δικαιολογημένα βγήκε μια καλή επίδοση και το μεγάλο άλμα.

Αισθάνομαι τέλεια, αφού πέτυχα τον στόχο μου και συνεχίζω την προσπάθεια μου. Θα μπορούσα να είχα πάει και καλύτερα, ωστόσο αυτό΄που μετράει είναι το αποτέλεσμα και αυτό είναι το επιθυμητό! Η ατμόσφαιρα στο στάδιο ήταν πολύ καλή.

Είναι δύσκολο να φτάνεις εκεί που θες, ωστόσο αν το βάλεις στόχο μπορείς να πετύχεις, αρκεί να έχεις σχέδιο και να κάνεις αυτά που πρέπει. Κρατώ την εμπειρία και συνεχίζω για τα επόμενα».

Διαβάστε επίσης

Με βλέψεις για μετάλλιο

Με βλέψεις για μετάλλιο

Κατερίνα Στεφανίδη, Νικόλ Κυριακοπούλου και Ελένη Πόλακ αγωνίζονται στον τελικό του επί κοντώ και βλέπουν βάθρο.

Έμεινε από δυνάμεις η Αραούζου...

Έμεινε από δυνάμεις η Αραούζου...

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε η καταπονημένη κολυμβήτρια του Ολυμπιακού, η οποία υποφέροντας από αμυγδαλίτιδα δεν τερμάτισε στον αγώνα των 10χιλιομέτρων.