Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν μπορώ να το πιστέψω»

«Δεν μπορώ να το πιστέψω»
Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018 - 10:34

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει, όπως είναι φυσικό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νέα του μεγάλη νίκη επί του Κέβιν Άντερσον και της πρόκρισής του στον τελικό του Rogers Cup όπου θα αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ.

Ο Έλληνας τενίστας τόνισε μετά τη νίκη του στον ημιτελικό του τουρνουά ότι ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει καταφέρει, ενώ ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες για τη στήριξή τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Όλα γίνονται τόσο γρήγορα που δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω. Είναι και τα γενέθλιά μου αύριο (12/8), είναι τρελό. Αν με ρωτούσαν πού θα ήθελα να περάσω τα γενέθλιά μου, θα απαντούσα στο Τορόντο, γιατί όχι; Το να αγωνίζεσαι σε έναν τόσο μεγάλο τελικό στα γενέθλιά σου είναι ό,τι καλύτερο. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Πέρσι τέτοια εποχή έπαιζα σε challenger στη Σλοβενία για λίγους βαθμούς. Η πορεία μου δείχνει πόσο έχω εξελιχθεί και βελτιωθεί φέτος. Ακόμη κι εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω. Νιώθω σαν να παίζω στην Ελλάδα. Είμαι τόσο ευγνώμων για την αγάπη και τη συμπαράστασή σας. Έχετε τόσο μεγάλο πάθος για το σπορ, που δεν είναι εύκολο να το βρεις αυτό στο τένις. Με τέτοιο κοινό είναι διασκεδαστικό να παίζεις».

Διαβάστε επίσης

Άρχοντας των κρίκων!

Άρχοντας των κρίκων!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία κατακτώντας το τέταρτο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.