Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι νταμπλούχοι του Θρύλου

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι νταμπλούχοι του Θρύλου
Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 - 15:15

Την προετοιμασία τους συνεχίζουν οι αθλητές της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από διήμερο ρεπό επέστρεψαν ξανά στις προπονήσεις, ανεβάζοντας συνεχώς ρυθμούς ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Θρύλος θα συνεχίσει με διπλές προπονήσεις τόσο στον στίβο, στο γυμναστήριο όσο και στο γήπεδο, στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» μέχρι και τις 27 Αυγούστου.

Στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στις 28 του ίδιου μήνα θα αναχωρήσει για τα Σκόπια όπου θα λάβει μέρος σε ένα διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή έξι ομάδων (30/8-2/9). Εκτός από τον Ολυμπιακό θα πάρουν μέρος και οι Selkaspor (Τουρκία), Riihimaen Cocks (Φιλανδία), Butel (Σκόπια), Pelister (Σκόπια), Cherbourg (Γαλλία).

Σε αυτό το τουρνουά ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ζαραβίνας θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους.

Ο Θρύλος τη νέα σεζόν στοχεύει εκτός από τη διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα και καλή πορεία στην Ευρώπη και έτσι η δουλειά που γίνεται είναι σκληρή, ώστε να μπορέσει να τα καταφέρει.

Διαβάστε επίσης

Να είναι πανέτοιμος

Να είναι πανέτοιμος

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή.