Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάτησε τάραφλεξ ο Θρύλος

Πάτησε τάραφλεξ ο Θρύλος
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 - 18:12

Την προετοιμασία της συνεχίζει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας πραγματοποιούν διπλές προπονήσεις τόσο στον στίβο, στο γυμναστήριο αλλά και στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι και τις 27 Αυγούστου.

Ο Ολυμπιακός στις 28 του μήνα θα αναχωρήσει για τα Σκόπια όπου θα λάβει μέρος σε ένα αρκετά δυνατό διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή έξι ομάδων (30/8-2/9). Εκτός από τον Ολυμπιακό θα πάρουν μέρος και οι Selkaspor (Τουρκία), Riihimaen Cocks (Φιλανδία), Butel (Σκόπια), Pelister (Σκόπια), Cherbourg (Γαλλία).

Αυτό θα είναι το πρώτο δυνατό τεστ για τον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Ζαραβίνας θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε δυνατές ομάδες των οποίων μάλιστα η προετοιμασία είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο καθώς τα πρωταθλήματα των χωρών τους ξεκινούν νωρίτερα.

Διαβάστε επίσης

Στον Θρύλο ο Πάτρικ Λέμος

Στον Θρύλο ο Πάτρικ Λέμος

Ακόμη μία σημαντική κίνηση για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς Βραζιλιάνου αριστερού ίντερ, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει το gavros.gr από τις 8 Αυγούστου.