Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Πρώτη» για τις προεθνικές πινγκ πονγκ

«Πρώτη» για τις προεθνικές πινγκ πονγκ
Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018 - 12:46

Μετά την απαραίτητη ξεκούραση τα μέλη των προεθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών επιστρέφουν επίσημα στις προπονήσεις και αύριο το απόγευμα, στις 5, στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, έχουν την πρώτη τους συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Θα είναι η έναρξη σε μία ακόμα δύσκολη και γεμάτη περίοδο, η οποία μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει για τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ατομικών αγωνισμάτων, όπως και αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομαδικού 2019. Στο προσκλητήριο των ομοσπονδιακών προπονητών Κώστα Βατσακλή και Κωνσταντίνου Κωστόπουλου βρίσκονται συνολικά 20 αθλητές: 12 άνδρες και 8 γυναίκες. Στο ξεκίνημα της θερινής προετοιμασίας θα υπάρχουν κάποιες απουσίες, καθώς αυτές τις ημέρες δεν βρίσκονται όλοι οι προσκληθέντες στην Ελλάδα.

* Αύριο αρχίζει η προετοιμασία για την περίοδο 2018-2019 και στο κλιμάκιο επίλεκτων αθλητών/τριών της Βόρειας Ελλάδας. Οι προπονήσεις θα γίνονται στην ομοσπονδιακή αίθουσα της Τοπικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στη Θεσσαλονίκη και το πρώτο ραντεβού έχει δοθεί για τη Δευτέρα στις 7:30 μ.μ… Στην προετοιμασία έχουν προσκληθεί 24 άνδρες και 9 γυναίκες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα ονόματα στη σχετική ανακοίνωση στο σάιτ της ομοσπονδίας.

* Από την Παρασκευή εξάλλου είναι σε εξέλιξη η θερινή προετοιμασία στο κλιμάκιο επίλεκτων αθλητών/τριών της Δυτικής Ελλάδας. Λαμβάνει χώρα στην αίθουσα του Κ.Ε.Α. στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και θα ολοκληρωθεί στις 7 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης