Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ετοιμάζονται για το US Open

Ετοιμάζονται για το US Open
Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 - 08:12

Τους αντιπάλους τους στον πρώτο γύρο του US Open έμαθαν Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς.

Όσον αφορά την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, θα είναι στο Νο.32 του ταμπλό και θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο την Άσια Μουχαμάντ. Μια παίκτρια που πήρε wild card από τη USTA, καθώς βρίσκεται στο Νο.217 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Μαρία θα είναι το φαβορί αυτής της αναμέτρησης και εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, θα παίξει στον δεύτερο γύρο με μια εκ των Σοφία Κένιν και Λούσκινα Κούμκουμ. Στον τρίτο γύρο διασταυρώνεται με την Καρολίνα Πλίσκοβα, που βρίσκεται στο Νο.8 του ταμπλό, ενώ στον τέταρτο γύρο με την κορυφαία του κόσμου, Σιμόνα Χάλεπ.

Στο ίδιο τμήμα του ταμπλό βρίσκονται και οι αδερφές Γουίλιαμς, Σερένα και Βίνους, οι οποίες μάλιστα είναι πιθανές αντίπαλες στον τρίτο γύρο! Η Βίνους θα πρέπει να αντιμετωπίσει άλλη μια νικήτρια Grand Slam τίτλων στον πρώτο γύρο, την Σβετλάνα Κουζνέτσοβα, ενώ η Σερένα θα παίξει στην πρεμιέρα της με την Μάγδα Λινέτ.

Ο Τσιτσιπάς από την άλλη ο οποίος θα βρίσκεται στην 15η θέση του ταμπλό, θα μάθει τον πρώτο του αντίπαλο μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών αγώνων. Αν προκριθεί στον δεύτερο γύρο, θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ντανίλ Μεντεβέντεβ και Εβγκένι Ντόνσκου, ενώ για τον τρίτο γύρο έχει πιθανότερο αντίπαλο τον Μπόρνα Γκόριτς.

Από τα υπόλοιπα τμήματα του ταμπλό, ξεχώρισε η κλήρωση του Ρότζερ Φέντερερ, που βρίσκεται στο ίδιο τέταρτο με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Τον έχει δηλαδή πιθανό αντίπαλο στα προημιτελικά. Ο Ελβετός θα έχει επίσης πιθανό αντίπαλο στον τρίτο γύρο τον Νικ Κύργιο.

Τον Mikhail Youzhny θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του ο Μάρκος Παγδατής, ενώ στον σημαντικότερο αγώνα του πρώτου γύρου, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ θα παίξει με τον Σταν Βαβρίνκα!

Διαβάστε επίσης

Νέες ερυθρόλευκες επιτυχίες!

Νέες ερυθρόλευκες επιτυχίες!

Συνεχίστηκαν οι διακρίσεις για τα ναυταθλητικά τμήματα του Θρύλου στο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Μεσολόγγι.