Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τσιτσιπάς εφ όλης της ύλης

Τσιτσιπάς εφ όλης της ύλης
Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 - 18:59

Στα γραφεία του instagram βρέθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας είναι πανέτοιμος να μπει στη μάχη του US Open και ρωτήθηκε για αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μεταξύ άλλων μίλησε:

Για το καλύτερο του ματς στο Wimbledon: «Το καλύτερό μου ματς ήταν απέναντι στον Τζάρεντ Ντόναλντσον, στον 2ο γύρο. Κατάφερα να γυρίσω από μπρέικ πίσω στο 5ο σετ και να κερδίσω. Σημαίνει πολλά για εμένα αυτή η νίκη. Με βοήθησε να εξελίξω το παιχνίδι μου και να ανεβάσω την αυτοπεποίθησή μου. Ήταν πολύ σημαντική για μένα».

Για το αν μπορεί να κερδίσει τον τίτλο στο US Open: «Γιατί όχι; Παίζω καλά, νοιώθω άνετα μέσα στο court και αισθάνομαι όμορφα με το παιχνίδι μου. Νομίζω πως μπορώ να κερδίσω κάποιους top παίκτες και η αυτοπεποίθησή μου είναι στο μέγιστο. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να είμαι ήρεμος και να το εκμεταλλευτώ στο έπακρο. Έχω πιθανότητες να κερδίσω τον τίτλο. Γιατί όχι;».

Για τα είδωλά του: «Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι το είδωλό μου. Τόσο για την προσωπικότητά του, όσο και για τα κατορθώματα του εντός του court. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που θαυμάζω όμως. Μου αρέσει το πάθος που δείχνουν στο court. Μου αρέσει ο Μάριν Τσίλιτς και το παιχνίδι του, που μπορεί να γίνει φοβερό στο πικ του. Επίσης μου αρέσει η ενέργεια του Ράφαελ Ναδάλ μέσα στο court. Σε κάθε χτύπημα είναι διαφορετικός. Η γλώσσα του σώματος δείχνει πως θέλει να κερδίσει τόσο πολύ. Είναι τόσο αθλητικός και τον θαυμάζω πολύ».

Διαβάστε επίσης