Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με άρωμα… Εθνικής η νέα εποχή του Τάε Κβο Ντο στον Ολυμπιακό!

Με άρωμα… Εθνικής η νέα εποχή του Τάε Κβο Ντο στον Ολυμπιακό!
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 - 19:50
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Νέα εποχή για το τμήμα Τάε Κβο Ντο του Ολυμπιακού. Εδώ και μερικές ημέρες έχει γίνει γνωστό πώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Μιχάλη Μουρούτσο και το επιτελείο του. Αλλαγή σελίδα και οι άνθρωποι του συλλόγου κλήθηκαν να πάρουν μια πολύ σημαντική απόφαση. Ποιον να εμπιστευτούν; Δεν ήταν εύκολη η επιλογή, αλλά βρήκαν τον εκλεκτό για να δώσει νέα πνοή στο Τάε Κβο Ντο του Θρύλου. Ή πιο σωστά, την εκλεκτή!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή που θα αναλάβει τη δύσκολη αποστολή είναι η αρχηγός της εθνικής ομάδας και πρωταθλήτρια, Βασιλική Γραμματικοπούλου. Μια γεννημένη πρωταθλήτρια που όλα αυτά τα χρόνια κατέκτησε πάρα πολλούς τίτλους σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και φορώντας τη στολή με το εθνόσημο.

Όχι μόνο πρωταθλήτρια, αλλά και πτυχιούχος του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, στο Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας, αναλαμβάνει τις τύχες του τμήματος με στόχο να το οδηγήσει στο υψηλότερο επίπεδο, στην κορυφή, εκεί όπου βρίσκονται και τα άλλα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Κυρίαρχα στην Ελλάδα, πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη.

Η ίδια έχει στο παλμαρέ της πολλές διακρίσεις τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Επιπλέον, το γεγονός ότι είναι αρχηγός στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, λέει πολλά! Οι συνεχείς επιτυχίες της και η διαρκής παρουσία της στο υψηλότερο επίπεδο είναι οι καλύτερες αποδείξεις για τις ικανότητές της.

Κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα από το 2005 ως και το 2018, αρχικά ως Κορασίδα, μετά ως Νεάνιδη και από το 2008 και μετά στην κατηγορία των Γυναικών. Ταυτόχρονα, αποτελεί όλα αυτά τα χρόνια την έκλεκτή και του ομοσπονδιακού τεχνικού Θοδωρή Ζηνέλη που την εκτιμά ιδιαίτερα και ως αθλήτρια και ως προσωπικότητα!

Τώρα, όμως, έφτασε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα στην αθλητική της καριέρα. Η 27χρονη πρωταθλήτρια θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση, με στόχο να αφοσιωθεί εξ’ ολοκλήρου στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά της, αναλαμβάνοντας το τμήμα Τάε Κβο Ντο του Ολυμπιακού και οδηγώντας το στη νέα εποχή! Εξάλλου, εδώ και αρκετά χρόνια, παράλληλα με το πρωταθλητισμό ως αθλήτρια, ασχολούνταν ενεργά και με την προπονητική!

Η άριστη σχέση που έχει με τον ομοσπονδιακό τεχνικό και την ομοσπονδία είναι πολύ σημαντική. Με την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θρύλο, θα ενδυναμώσει τις σχέσεις των «ερυθρολεύκων» με την εθνική ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί τον μόνιμο τροφοδότη των εθνικών ομάδων σε όλα τα αθλήματα και αυτό θέλει να κάνει και με το Τάε Κβο Ντο. Με την επιλογή της Βασιλικής Γραμματικοπούλου, εφόσον ολοκληρωθεί αυτό το deal.

Διαβάστε επίσης

Ξεκινούν τρεις Ακαδημίες

Ξεκινούν τρεις Ακαδημίες

Πρώτη συνάντηση για τα τμήματα βόλεϊ, κολύμβησης και μπάσκετ κοριτσιών στην Ιστορική Λέσχη της Μαρίνας Ζέας.