Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Τσότρας με τον δαφνοστεφανωμένο! (pic)

Ο Τσότρας με τον δαφνοστεφανωμένο! (pic)
Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018 - 22:33

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Star θα συμμετάσχουν οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας τον Οκτώβριο, στο Ουάσινγκτον. Οι δύο σπουδαίοι ιστιοπλόοι του Ολυμπιακού προετοιμάζονται σκληρά και καθημερινά από τις 16 Αυγούστου, τόσο στη θάλασσα όσο και στο γυμναστήριο, με στόχο άλλη μία διάκριση στην κορυφαία διοργάνωση!

Ο Τσότρας λοιπόν, ανάρτησε φωτογραφία στo Instagram από την προπόνηση του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Όταν προχωράς σε κάτι που νόμιζες ότι δεν μπορείς, αυτό κάνει τη διαφορά στη ζωή σου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

" Going in one more round when you don't think you can, that's what makes all the difference in your life. " #sailing #upwind #striving #effort #waves #windy #fun #mylifebelike #mynature #equilibrium #olympiacossailingteam #olympiacos #hellas #greece????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonis Tsotras OLY (@antonis10t) στις

Διαβάστε επίσης

Στον Θρύλο η Βασιλική Γραμματικοπούλου

Στον Θρύλο η Βασιλική Γραμματικοπούλου

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του με την Ελληνίδα κόουτς, η οποία αναλαμβάνει χρέη προπονήτριας στο τμήμα Τάε Κβο Ντο της ομάδας.

Σπουδαία πρόσκληση στον Σγουρόπουλο

Σπουδαία πρόσκληση στον Σγουρόπουλο

Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού προσκλήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε καμπ, ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων.