Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά

Προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά
Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018 - 01:33

Με δεδομένο ότι στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» του Πειραιά συνεχίζονται οι εργασίες και δεν είναι διαθέσιμο ούτε για την αγωνιστική ομάδα, ούτε για την προαγωνιστική, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκαναν γνωστές τις ώρες των προπονήσεων για το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά.

Με τη σχετική ενημέρωση από την Ακαδημία του Ολυμπιακού να αναφέρει: «Από Δευτέρα 10/09/2018 θα ισχύει το προσωρινό πρόγραμμα της Ακαδημίας κολύμβησης ,έως την έναρξη της λειτουργίας του κολυμβητήριου

Π. Καπαγέρωφ (Παπαστράτειο).

Αγωνιστική ομάδα, στο κολυμβητήριο του Αγ. Κοσμά με ωράριο προπονήσεων: Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00-18:00. Προαγωνιστική ομάδα, στο κολυμβητήριο του Αγ. Κοσμά με ωράριο προπονήσεων: Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-18:00.

Εκμάθηση Μεγάλης πισίνας (Κα Μαρία , Κα Αγγελίνα) στο Δημοτικό κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος» (Βοτσαλάκια) με ωράριο προπονήσεων: Δευτέρα έως Παρασκευή 1)15:30-16:15 2)16:15-17:00».

Διαβάστε επίσης

«Μπαμ» με Μπερδέση ο Θρύλος!

«Μπαμ» με Μπερδέση ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός «άρπαξε» από τον ΠΑΟ τον Τάσο Μπερδέση, με τον διεθνή πυγμάχο να ενισχύει ακόμη περισσότερο το τμήμα πυγμαχίας των «ερυθρόλευκων».

Στον Θρύλο η Βασιλική Γραμματικοπούλου

Στον Θρύλο η Βασιλική Γραμματικοπούλου

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του με την Ελληνίδα κόουτς, η οποία αναλαμβάνει χρέη προπονήτριας στο τμήμα Τάε Κβο Ντο της ομάδας.