Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκίνημα για ακόμη μία ερυθρόλευκη και γεμάτη επιτυχίες σεζόν

Ξεκίνημα για ακόμη μία ερυθρόλευκη και γεμάτη επιτυχίες σεζόν
Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018 - 11:00

Η ετήσια πρώτη συνάντηση των τμημάτων της Κολύμβησης του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε τη χθεσινή ημέρα, Πέμπτη (06/09) στην Ιστορική Λέση της ομάδας στην Μαρίνα Ζέας.

Οι «ερυθρόλευκοι» συναντήθηκαν και συζήτησαν για την έναρξη της φετινής σεζόν, η οποία έχουν στόχο να έχει νέες επιτυχίες, με τη δημιουργία των νέων πρωταθλητών του Ολυμπιακού, αλλά και την κατάκτηση του 60ου πρωταθλήματος στην ιστορία του τμήματος του συλλόγου.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες τόσο των Ακαδημιών όσο και των προαγωνιστικών και αγωνιστικών τμημάτων μας καθώς και οι γονείς τους, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας την νέα περίοδο καθώς και για τα προγράμματα όλων των τμημάτων.

Ο επικεφαλής προπονητής του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος, δήλωσε στο olympiacossfp.gr :

«Μια ακόμα αγωνιστική χρονιά αρχίζει ουσιαστικά για εμάς με αυτή τη συνάντηση. Για άλλη μια χρονιά, που είναι ακόμα πιο δύσκολη και απαιτητική από τις προηγούμενες, αρχίζουμε με την την έλλειψη κολυμβητηρίου στην περιοχή του Πειραιά, η οποία είναι πολύ εμφανής. Ο πρωταθλητής σύλλογος, ο σύλλογος με τόσες επιτυχίες, με Ολυμπιακά μετάλλια και με τα Champions League στα ομαδικά αθλήματα βρίσκεται ξεσπιτωμένος χωρίς κολυμβητήριο. Τη συγκεκριμένη στιγμή απαίτηση όλων των Πειραιωτών και των Ολυμπιακών είναι να υπάρξει ένα κολυμβητήριο για ένα σωματείο τόσο μεγάλο στα ναυτικά αθλήματα.

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός έχει βρει κάποιες λύσεις, για να στεγάσει τους αθλητές του και να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα, μέχρι να δοθεί λύση και έτσι και αυτή η χρονιά να αποτελέσει πάλι μια αρχή για πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Αγωνιστικά οι στόχοι μας είναι να πάμε για το 60ο πρωτάθλημα, να προσπαθήσουμε να έχουμε τη μεγαλύτερη συμμετοχή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέας από αθλητές του Ολυμπιακού και γενικά να δουλέψουμε στην κατεύθυνση εκείνη ώστε να έχουμε όχι μόνο στις μεγάλες κατηγορίες επιτυχίες αλλά και στις μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες όπως η αρχή έγινε με το πρωτάθλημα των Νέων. Σε επίπεδο Ακαδημιών στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές αλλά βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει κολυμβητήριο σε κοντινή απόσταση από την έδρα του Ολυμπιακού.Πρέπει να γίνει ένα κολυμβητήριο αντάξιο του μεγέθους του συλλόγου του Ολυμπιακού».

Διαβάστε επίσης

«Μπαμ» με Μπερδέση ο Θρύλος!

«Μπαμ» με Μπερδέση ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός «άρπαξε» από τον ΠΑΟ τον Τάσο Μπερδέση, με τον διεθνή πυγμάχο να ενισχύει ακόμη περισσότερο το τμήμα πυγμαχίας των «ερυθρόλευκων».