Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ σκληρή για να χάσει η Στεφανίδη»

«Πολύ σκληρή για να χάσει η Στεφανίδη»
Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018 - 22:12

Στο Continental Cup στην Οστράβα, με την μικτή ομάδα της Ευρώπης θα συμμετάσχουν το Σαββατοκύριακο 8-9 Σεπτεμβρίου οι Κατερίνα Στεφανίδη, Βούλα Παπαχρήστου και Μίλτος Τεντόγλου.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου λοιπόν, έκανε ένα ειδικό αφιέρωμα στην «σούπερ Κατερίνα», καθώς είναι το κεντρικό πρόσωπο στο επί κοντώ Γυναικών!

Συγκεκριμένα, η IAAF ανέφερε: «Η Ελληνίδα Κατερίνα Στεφανίδη θα αποδειχθεί ξανά πολύ σκληρή για να χάσει, στην προσπάθειά της να ολοκληρώσει με έναν ακόμη τίτλο μια εκπληκτική χρονιά. Παρά το δύσκολο ξεκίνημά της, η Παγκόσμια πρωταθλήτρια και χρυσή Ολυμπιονίκης, πρόσθεσε έναν δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο στο Βερολίνο τον περασμένο μήνα, πριν επικυρώσει την κυριαρχία της στα Diamond League όπου πήρε τον τίτλο στην Ζυρίχη με άλμα στα 4,87 μέτρα».

Μάλιστα, η IAAF στάθηκε και στην Παπαχρήστου, όπως και στον Τεντόγλου, τονίζοντας: «Η Ευρώπη στο τριπλούν θα εκπροσωπηθεί δυναμικά με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Βούλα Παπαχρήστου, η οποία φέτος έχει κάνει 14,60 μέτρα. Ο Μιλτιάδης Τεντόγλου από την Ελλάδα είναι ο ηγέτης της Ευρωπαϊκής ομάδας στο μήκος. Ο 20χρονος κέρδισε τον τίτλο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με άλμα στα 8,25 μέτρα».

Διαβάστε επίσης