Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Τιμή μου να συνεργαστώ με τον ιστορικότερο σύλλογο της χώρας»  

«Τιμή μου να συνεργαστώ με τον ιστορικότερο σύλλογο της χώρας»  
Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018 - 14:02

Νέος προπονητής στο τμήμα Ιστιοπλοΐας του Ολυμπιακού. Ο Ερασιτέχνης Θρύλος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Ξύπα, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη προπονητή του συγκεκριμένου τμήματος με στόχο νέες «ερυθρόλευκες» επιτυχίες.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι είναι τιμή του που βρίσκεται στον ιστορικότερο αθλητικό σύλλογο της Ελλάδος, ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κλήθηκα να συνεργαστώ με τον ιστορικότερο αθλητικό Σύλλογο της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Επιπλέον, αποτελεί τιμή μου το γεγονός ότι ο Σύλλογος μου εμπιστεύτηκε την επανεκκίνηση του Ιστιοπλοϊκού του τμήματος, που φιλοδοξεί να γίνει εφάμιλλο των άλλων τμημάτων του Συλλόγου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στο χώρο της Ιστιοπλοΐας ένα υγιές περιβάλλον, όπου θα μπορέσουμε να μυήσουμε τα παιδιά στα μυστικά της θάλασσάς και να τα βοηθήσουμε να την αγαπήσουν. Η συνεργάτιδά μου, προπονήτρια, Κατερίνα Ταβουλάρη και εγώ προσκαλούμε τους γονείς και τα παιδιά από ηλικία 6 ετών να έρθουν για να μας γνωρίσουν και να δοκιμάσουν το συναρπαστικό άθλημα της Ιστιοπλοΐας, προκειμένου να ενταχθούν στη μεγάλη μας οικογένεια, εκείνη του Ολυμπιακού».

Διαβάστε επίσης

Στο Νο31 η Σάκκαρη

Στο Νο31 η Σάκκαρη

Πτώση μιας θέσης στην παγκόσμια κατάταξη για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.