Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έναρξη των τμημάτων Στίβου

Έναρξη των τμημάτων Στίβου
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 - 12:38

Από την Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού, στη Μαρίνα Ζέας, άρχισε και επίσημα και για το τμήμα Στίβου, η νέα αγωνιστική σεζόν, με την πραγματοποίηση της πρώτης συνάντησης του τμήματος τη Δευτέρα το απόγευμα. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν όλες οι αθλήτριες των Ακαδημιών, καθώς και οι γονείς τους, οι οποίοι ενημερώθηκαν από το διευθυντή των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Μανώλη Τσιρογιάννη, για τον τρόπο λειτουργίας των Ακαδημιών την νέα περίοδο καθώς και για τα προγράμματα όλων των τμημάτων.

Η έφορος του τμήματος και επικεφαλής προπονήτρια, Στέλλα Νικολαΐδου δήλωσε: «Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η έναρξη των Ακαδημιών του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού. Το τμήμα Στίβου καλωσορίζει τα νέα παιδιά μαζί με τους γονείς τους, στην οικογένεια του. Στόχος του τμήματος είναι να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν να ασχολούνται με τον κλασσικό αθλητισμό, να τρέχουν, να αποκτήσουν φυσική κατάσταση, ταχύτητα και αντοχή. Κάνουμε όλα τα αγωνίσματα μέσα από παιχνίδια βοηθώντας τα παιδιά να εξελιχθούν μυοσκελετικά».

Με την κ. Νικολαΐδου να προσθέτει: « Έχουμε καθοδήγηση επιστημονική και ασχολούμαστε με την εκμάθηση της ταχυδύναμης, της ταχύτητας, της δύναμης και της αντοχής με κύριο στόχο να βγάλουμε πρώτα αθλητές οι οποίοι ίσως στη συνέχεια να μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν και στη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού. Μέσα από τις Ακαδημίες ψάχνουμε τα επόμενα ταλέντα δίνοντας τους κίνητρα ώστε να γίνουν οι επόμενοι πρωταθλητές. Όλοι μαζί οι προπονητές κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε τα παιδιά αυτά να αγαπήσουν τον κλασσικό αθλητισμό. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλους πάνω από όλα».

Διαβάστε επίσης

Ήττα για τη Σάκκαρη

Ήττα για τη Σάκκαρη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε με 2-0 σετ από την Κινέζα Κιάνγκ Γουάνγκ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά του Γουχάν.