Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σκληρή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι» (pic)

«Σκληρή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι» (pic)
Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018 - 01:53

Την πέμπτη θέση στο Star Fall Wind-Up 2018 κατέκτησαν ο Αιμίλιος Παπαθανασίου και ο Αντώνης Τσότρας στο Μέριλαντ. Οι δύο ιστιοπλόοι του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν πολύ καλές κούρσες και έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Star, στην Ουάσινγκτον.

Μετά τον αγώνα, λοιπόν, ο Τσότρας έγραψε στο Instagram: «Πέμπτη θέση στον ιστορικό αγώνα Star Fall Wind-Up 2018 στο Μέριλαντ, μια εβδομάδα πριν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα! Αν και τρέχαμε με ένα σκάφος που πήραμε πρώτη φορά στα χέρια μας και δοκιμάσαμε πολλές ρυθμίσεις και set ups πριν τον αγώνα και ενόψει παγκόσμιου, καταφέραμε να βρεθούμε στις πρώτες θέσεις! Μένουν ακόμα οκτώ μέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου, στις οποίες θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

5η θέση στον ιστορικό αγώνα "Star Fall Wind-up 2018" στο Maryland μια εβδομάδα πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα!Αν και τρέχαμε με ένα σκάφος που πήραμε πρώτη φορά στα χέρια μας και δοκιμάσαμε πολλές ρυθμίσεις και set ups πριν τον αγώνα και ενόψει παγκόσμιου καταφέραμε να βρεθούμε στις πρώτες θέσεις!Μένουν ακόμα 8 μέρες πριν την έναρξη του παγκοσμίου στις οποίες θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι! #sailing #starclass #starsailorsleague #roadto2018worlds #maryland #usa #olympiacos #hellenicsailingteam

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonis Tsotras OLY (@antonis10t) στις

Διαβάστε επίσης

Νέες επιτυχίες!

Νέες επιτυχίες!

Θετική παρουσία από τις δύο αθλήτριες του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στο Κύπελλο Ελλάδος στο τμήμα της ξιφασκίας.