Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βραβεύεται ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός!

Βραβεύεται ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός!
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 - 08:58

Ιστορική ήταν η περσινή αγωνιστική χρονιά για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Οι ομάδες του Θρύλου «σάρωσαν» τα τρόπαια, σε Ελλάδα και Ευρώπη και έγραψαν ιστορία με «χρυσά» γράμματα! Σήμερα, λοιπόν, Τετάρτη μεσημέρι (13:00) το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, παρουσία πολιτικών και αθλητικών προσωπικοτήτων, θα βραβεύσει τις «ερυθρόλευκες» ομάδες για τις σπουδαίες επιτυχίες τους στην περσινή σεζόν!

Ως πρωταθλητής στην εκπαίδευση και στον αθλητισμό, το κορυφαίο ΙΕΚ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη θα προχωρήσει σε τιμητικές βραβεύσεις των ομάδων του Ολυμπιακού που διακρίθηκαν κατά το έτος 2017-2018, επιβεβαιώνοντας την πρωτοπορία του στην ανάδειξη της άρρηκτης σχέσης Αθλητισμού και Εκπαίδευσης, καθώς και την ηγετική του θέση στην Αθλητική Εκπαίδευση της χώρας μας και τα αθλητικά επαγγέλματα!

Συγκεκριμένα, θα βραβευθούν οι ομάδες βόλεϊ Ανδρών (Πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ, συμμετοχή στον τελικό του CEV Challenge Cup), βόλεϊ Γυναικών (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, CEV Challenge Cup), πόλο Ανδρών (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, LEN Champions League), πόλο Γυναικών (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, συμμετοχή στον τελικό του LEN Trophy), χάντμπολ Ανδρών (Πρωτάθλημα, Κύπελλο), μπάσκετ Γυναικών (Πρωτάθλημα, Κύπελλο) κολύμβησης (Πρωτάθλημα Γενικής, Ανδρών, Γυναικών), στίβου (Πρωτάθλημα Κλειστού Ανδρών, Πρωτάθλημα Ανοιχτού Ανδρών) πινγκ πονγκ (Πρωτάθλημα Ανδρών, Πρωτάθλημα Γυναικών) και πυγμαχίας (Πρωτάθλημα Ανδρών κατηγορία Elite).

Μάλιστα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα ανακοινωθεί η συνεργασία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό αναφορικά με την πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ «Dual Career In Athletics», η οποία στοχεύει στην παρότρυνση των αθλητών (μέσω των αθλητικών παραγόντων, της οικογένειας και των ενεργειών της πολιτείας) να εκπαιδεύονται και να καταρτίζονται με το ξεκίνημα της αθλητικής τους καριέρας, έτσι ώστε να έχουν τα εφόδια να σταδιοδρομήσουν επαγγελματικά και μετά τη λήξη της αθλητικής τους θητείας…

Διαβάστε επίσης