Ντουντούκα
Ξεφτιλιστείτε κι άλλο, για να μην πέσει ο ΠΑΟΚ. Μπορείτε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να γίνει αυτό και στην Ευρώπη!» (vid)

«Να γίνει αυτό και στην Ευρώπη!» (vid)
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 - 13:55

Την περασμένη σεζόν ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός σάρωσε τους τίτλους. Κατέκτησε όλα τα πρωταθλήματα στα ομαδικά του αθλήματα. Το όνομα του Ολυμπιακού ακούγεται παντού. Είναι ο απόλυτος κυρίαρχος εντός συνόρων. Αλλά δεν μένει εκεί. Πλέον ο στόχος είναι η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και στην Ευρώπη.

Πέρσι κατακτήθηκαν δύο ευρωπαϊκοί τίτλοι και φέτος ο στόχος είναι να πάει ακόμα καλύτερα ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος. Με τον Μιχάλη Κουντούρη, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των βραβεύσεων από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, να δίνει το σύνθημα για την επόμενη ημέρα.

Στον χαιρετισμό του πριν την έναρξη της διαδικασίας των βραβεύσεων ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης ανέφερε τα εξής: «Ως διοίκηση έχουμε εργαστεί πάρα πολύ τα τελευταία οκτώ χρόνια για τον Ολυμπιακό και μας τιμάει να έρχονται στο πλευρό μας και να στηρίζουν τις προσπάθειες μας άνθρωποι σαν τον κ. Ξυνή, ο οποίος ήρθε με το Χάντμπολ.

Επιδίωξη και ελπίδα μας είναι να ενισχύσουν και άλλοι επιχειρηματίες το έργο αυτό, υποστηρίζοντας τα υπόλοιπα τμήματα. Προς την κατεύθυνση αυτή έχουμε κάποιες επαφές, αφού είναι μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας για να ανταπεξέλθουμε μόνοι μας.

Ο Ολυμπιακός έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ και για να παραμείνει στα ίδια επίπεδα αλλά και να συνεχίσει να μεγαλώνει θα πρέπει να έρθουν και άλλοι επιχειρηματίες κοντά μας για να μην ζητάμε συνέχεια από τον κ. Μαρινάκη και τους κ. Αγγελόπουλους. Ελπίζουμε το παράδειγμα του κ. Ξυνή να αποτελέσει οδηγό και να το μιμηθούν και οι υπόλοιποι.

Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο brand στην Ελλάδα αλλά δεν μένουμε μόνο εκεί. Ελπίζουμε αυτό το brand να αναδειχθεί και στην Ευρώπη. Ευχαριστούμε τον κ. Ξυνή για τη συνεισφορά του».

Διαβάστε επίσης

Στον Ολυμπιακό ο Χιώτης

Στον Ολυμπιακό ο Χιώτης

Ο Ερασιτέχνης Θρύλος ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Χιώτη, ο οποίος ενισχύει το τμήμα της Κολύμβησης των Πειραιωτών.