Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε πάρα πολύ τον τίτλο»

«Θέλουμε πάρα πολύ τον τίτλο»
Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 - 18:18

Στον στόχο του Ολυμπιακού ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της Α1 όσον αφορά την επιτραπέζια αντισφαίριση αναφέρθηκε ο Ένιο Μέντεζ.

Ο αθλητής του Θρύλου μετά τη νέα νίκη της ομάδας του, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό τόνισε στις δηλώσεις του: «Ήταν ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι και στο τέλος πήραμε εμείς τη νίκη. Συνεχίζουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα χωρίς ήττα και είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία.

Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά καθώς τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί. Θέλουμε πάρα πολύ τον τίτλο και για αυτό θα δουλεύουμε συνέχεια. Βοήθησα την ομάδα με τις νίκες μου και αυτό θέλω να κάνω και στη συνέχεια των υποχρεώσεων μας».

Διαβάστε επίσης

1.229 ημέρες και συνεχίζει!

1.229 ημέρες και συνεχίζει!

Η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του Ερασιτέχνη κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε όλα τα αθλήματα, το οποίο κρατάει από το 2015.

37-0 και συνεχίζει!

37-0 και συνεχίζει!

Ο Ολυμπιακός διεύρυνε ακόμη περισσότερο το σερί του επί του Παναθηναϊκού στον Ερασιτέχνη με τη νίκη του στο πινγκ πονγκ, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τη χαώδη διαφορά των δύο ομάδων.