Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο πόνος είναι οξύς σαν μαχαιριά»

«Ο πόνος είναι οξύς σαν μαχαιριά»
Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 - 01:56

«Έσφιξε τα δόντια» και αγωνίστηκε με πόνους στα προκριματικά του Παγκοσμίου. Ο λόγος για τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος παρότι στις 5 Νοεμβρίου θα χειρουργηθεί, έδειξε τα τεράστια ψυχικά του αποθέματα και προκρίθηκε στον τελικό, με την καλύτερη επίδοση.

Ο «άρχοντας» των κρίκων σε δηλώσεις του, μετά την πρόκρισή του στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής, είπε: «Δεν ήταν η καλύτερη εκτέλεση που μπορώ να κάνω, αλλά ήταν η καλύτερη δυνατή για τη δεδομένη στιγμή και για την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι.

Αυτό το πρόγραμμα το έχω κάνει ένα σωρό φορές στη ζωή μου. Δούλεψα πολύ τον τελευταίο καιρό, όχι σε ολοκληρωμένα προγράμματα αλλά σε βάρη και σε δυναμικά στοιχεία, για αυτό ήξερα ότι χρησιμοποιώντας την εμπειρία μου θα μπορούσα να βγάλω ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

Έχω αλλάξει όλη μου την προπόνηση. Δουλεύω πολύ στη δύναμη, χωρίς αιωρήσεις. Όταν χρειάζεται να κάνω αιωρήσεις, είμαι αναγκασμένος να βάλω όλη μου την προσπάθεια και θετική σκέψη για να συγκεντρωθώ και να αντέξω τον πόνο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα που αντιμετωπίζω. Ο πόνος στις αιωρήσεις είναι οξύς, σαν μαχαιριά».

Διαβάστε επίσης