Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δείξαμε χαρακτήρα και το μεγαλείο μας»

«Δείξαμε χαρακτήρα και το μεγαλείο μας»
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 - 01:50

Καλεσμένος στην επίσημη εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού «Μεγάλη μου Αγάπη» ήταν ο Γιώργος Χριστοφοράκης τη Δευτέρα το απόγευμα. Ο προπονητής πινγκ-πονγκ του Ολυμπιακού μίλησε για τις μεγάλες νίκες της ομάδας Ανδρών επί του ΠΑΟ και της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι οι αθλητές του έδειξαν χαρακτήρα.

Για τις νίκες κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκού: «Αυτά τα παιχνίδια ήταν η μισή χρονιά. Ήταν ένα δύσκολο διήμερο με σπουδαία ντέρμπι. Εκεί που χρειάστηκε δείξαμε χαρακτήρα και γυρίσαμε το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν είχαμε και τον Σγουρόπουλο στην σύνθεση μας, δεν ζητήσαμε αναβολή, παίξαμε, δείξαμε χαρακτήρα και το μεγαλείο μας σαν ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με συνέπεια και συνέχεια. Έχουμε χτίσει μια ομάδα και θα έχουμε για χρόνια τους δικούς μας αθλητές. Έχουμε ακαδημίες, που ακολουθούν και όλες αυτές οι επιτυχίες προέρχονται από το δέσιμο που έχουμε σαν ομάδα»

Για το πρωτάθλημα: «Στους Άνδρες, εκτός από τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ είναι στα φαβορί και ο Παναθηναϊκός θα παίξει το ρόλο του. Στις Γυναίκες έχουν ενισχυθεί όλες οι ομάδες. Ανεβαίνει το επίπεδο γενικά και το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο για τον κόσμο. Έχουν έρθει καλοί ξένοι παίκτες κάτι που αναβαθμίζει τα πρωταθλήματα μας».

Για τις επιτυχίες των παικτών του Ολυμπιακού στο εξωτερικό: « Ο Γιάννης Σγουρόπουλος είναι πρωταθλητής Ευρώπης Νέων, δυο συνεχόμενες χρονιές και στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων κατέλαβε την πέμπτη θέση, επίσης πολύ σπουδαία επιτυχία. Ο Σταματούρος, στη Γερμανία, έπαιξε πρώτη φορά παιχνίδι Champions League, πριν λίγες μέρες και ο Σγουρόπουλος συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία και στη Σουηδία. Όλοι παίζουν σε αξιόλογα πρωταθλήματα και είναι σπουδαίο που αποκτούν παραστάσεις από πρωταθλήματα στο εξωτερικό. Αυτόματα αυτό ανεβάζει και το επίπεδο».

Διαβάστε επίσης