Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχω μεγάλες βλέψεις για το τάε κβο ντο του Ολυμπιακού»

«Έχω μεγάλες βλέψεις για το τάε κβο ντο του Ολυμπιακού»
Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018 - 13:31

Χρέη προπονήτριας του τμήματος του τάε κβο ντο του Ολυμπιακού ανέλαβε εδώ και λίγο καιρό η Βασιλική Γραμματικοπούλου.

Η προπονήτρια του τμήματος του Θρύλου μίλησε στον «sportfm» και αναφέρθηκε στην αποστολή που έχει για το συγκεκριμένο τμήμα.

«Έχουμε πολλά ταλέντα και πιστεύω πως θα φανεί αυτό στο μέλλον και σε ολυμπιακό επίπεδο. Έχω μεγάλες βλέψεις για τον Ολυμπιακό και το τάε κβο ντο. Σταδιακά θέλω να στελεχώσουμε την εθνική ομάδα και μελλοντικά ονειρεύομαι να ανέβουμε πολύ ψηλά», τόνισε.

Για τη δική της μετάβαση στην προπονητική, είπε: «Είναι ένας μεγάλος κύκλος που ανοίγει για μένα. Έχω λίγο άγχος, αλλά αυτό είναι πολύ δημιουργικό. Είναι σωστό για έναν αθλητικό να γνωρίζει πότε πρέπει να κλείσει την καριέρα του σε αθλητικό επίπεδο. Δεν είναι τόσο εύκολο να κάνεις τη μετάβαση σε προπονητικό επίπεδο. Το άγχος του αθλητή είναι ατομικό, ενώ ο προπονητής επηρεάζει και άλλους ανθρώπους. Όμως με γεμίζει να μεταλαμπαδεύω γνώσεις και εμπειρίες σε παιδιά».

Τέλος, τόνισε πως το τμήμα τάε κβο ντο φιλοξενεί και ειδικό τμήμα αυτοάμυνας. «Μαθαίνεις τεχνικές προστασίας του εαυτού σου και ξεσπάς κιόλας για να φεύγει η πίεση της ημέρας», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

«Θρύλος παντού» (pic)

«Θρύλος παντού» (pic)

Ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτησή του στα social media έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές πυγμαχίας του Ολυμπιακού, οι οποίοι προκρίθηκαν στην τελική φάση του πρωταθλήματος.