Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «Μεγάλη μου Αγάπη» (12/11, vid)

Η «Μεγάλη μου Αγάπη» (12/11, vid)
Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 - 01:45

Μία ακόμα εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι (12/11) η οποία προβλήθηκε από το OSFP TV, ενώ μεταδόθηκε ταυτόχρονα και από το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά (Κανάλι Ένα).

Σε μια ακόμα εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, όπως και κάθε εβδομάδα, μεταδόθηκαν νέα από τις ομάδες και τις Ακαδημίες του Θρύλου, ενώ δόθηκαν χρήσιμες πληροφορίες για τους φιλάθλους και τα μέλη του Ολυμπιακού. Μάλιστα, απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που έγιναν από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού μέσω γραπτών μηνυμάτων.

Στο καινούργιο στούντιο της εκπομπής ήταν καλεσμένοι ο προπονητής τένις του Ολυμπιακού, Θοδωρής Αγγελινός και η προπονήτρια Τάε Κβο Ντο του Θρύλου, Βίκυ Γραμματικοπούλου, οι οποίοι έκαναν δηλώσεις, τις οποίες διαβάσατε νωρίτερα στο gavros.gr.

*Η εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη» είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι 1). Την επιμελούνται το γραφείο Τύπου του συλλόγου και το αθλητικό τμήμα του επίσημου ραδιοφώνου του Πειραιά. Στην παρουσίαση της εκπομπής είναι κάθε Δευτέρα (15:00 – 17:00) η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνα Τσιλιγκίρη, τα μέλη του γραφείου Τύπου του συλλόγου, Κώστας Δελεχάς, Σταύρος Ζαζάνης και Σεβαστή Βρακατσέλη κι ο αθλητικός συντάκτης του Καναλιού 1, Λουκάς Θεοφανόπουλος.

Διαβάστε επίσης