Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Λειβάδη και Πάβιτς η «Μεγάλη μου Αγάπη» (pic)

Με Λειβάδη και Πάβιτς η «Μεγάλη μου Αγάπη» (pic)
Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 - 14:01

Πλούσια σε θεματολογία και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού θα είναι ακόμη μία εκπομπή του Ερασιτέχνη Θρύλου.

Στη «Μεγάλη μου αγάπη» τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στις 15:00 θα βρίσκονται τόσο ο προπονητής της πυγμαχίας Γιώργος Λειβάδης, και ο αρχηγός της ομάδας πόλο των Αδρών, Γιόσιπ Πάβιτς.

Φυσικά, στην εκπομπή θα υπάρχουν όλα τα νέα των «ερυθρόλευκων» σε όλα τα σπορ, και τα νέα από τις Ακαδημίες των Πειραιωτών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η «Μεγάλη μου αγάπη» τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου και για δύο ώρες (15:00 – 17:00) θα σας μεταφέρει τον παλμό του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου της Ευρώπης. Στο στούντιο ο προπονητής της πυγμαχίας Γιώργος Λειβάδης, και ο αρχηγός της ομάδας πόλο των Αδρών, Γιόσιπ Πάβιτς. Επίσης, ρεπορτάζ από όλες τις ομάδες του Ολυμπιακού ΣΦΠ, νέα από τις Ακαδημίες και τα δικά σας μηνύματα από τα social media της εκπομπής…..???? «Μεγάλη μου Αγάπη» 15:00 - 17:00 radio live στο Κανάλι 1 του Πειραιά (90,4 fm) ????????️????& Live Streaming στο OSFPtv ????️????. https://youtu.be/egFMVqqwvho #osfp #osfptv #Olympiacos #OlympiacosSFP #megalimouagapi #kanaliena904

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης

Νίκες παντού!

Νίκες παντού!

Ο Ολυμπιακός μέτρησε μόνο νικηφόρα αποτελέσματα το Σάββατο (17/11) και θέλει να ολοκληρώσει μόνο με νίκες το σαββατοκύριακο, δίνοντας 4 αναμετρήσεις την Κυριακή (18/11).