Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά»

«Ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά»
Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 - 00:35

Καλεσμένος στη «Μεγάλη μου Αγάπη» ήταν ο Λευτέρης Λειβάδης την Δευτέρα το μεσημέρι. Ο επικεφαλής του τμήματος πυγμαχίας του Ολυμπιακού τόνισε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή του «ερυθρόλευκου» Ερασιτέχνη, ότι οι Πειραιώτες έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη και θα διεκδικήσουν ξανά το πρωτάθλημα. Παράλληλα, δήλωσε ότι χάρη στον ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη οι πολεμικές τέχνες του Θρύλου προπονούνται σε έναν άρτιο χώρο!

Για την εξέλιξη της φετινής χρονιάς: «Πλησιάζουμε σιγά-σιγά στη διοργάνωση του πρωταθλήματος Elite. Ήδη έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή χρονιά και θέλουμε και εκεί να δείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι. Είμαστε άλλωστε οι πρωταθλητές και πολυνίκεις. Στόχος μας είναι να το επαναλάβουμε και φέτος».

Για την περσινή διοργάνωση του πρωταθλήματος Elite: «Είχαμε αποτελέσματα που δεν τα περιμέναμε και είμαστε συνεχώς όλο και πιο δυνατοί. Όλοι οι προπονητές έδωσαν συγχαρητήρια για την διοργάνωση. Όλοι, στον Ολυμπιακό, έστησαν μια εκπληκτική διοργάνωση και η κ. Τσιλιγκίρη και ο κ. Ζήκας αξίζουν τα συγχαρητήρια σε οργανωτικό επίπεδο. Έχουμε ευθύνη γιατί ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά τόσο αγωνιστικά.όσο και οργανωτικά».

Για τους στόχους του τμήματος: «Όπως προανέφερα πάμε για να πάρουμε και πάλι το πρωτάθλημα. Έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα και θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Η διοργάνωση θα γίνει στην Πάτρα στις 6, 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου. Είμαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας και συνεχίζουμε δυνατά. Όλα τα παιδιά είναι πανέτοιμα και σε πολύ καλή κατάσταση. Πήραμε και τέσσερις προκρίσεις παραπάνω για τα τελικά της διοργάνωσης, στους αγώνες που έγιναν στην Καβάλα, πριν από λίγες μέρες. Του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Έχουμε ενισχυθεί και δουλεύουμε συνεχώς με νέους αθλητές που είναι πολύ δυνατοί και έχουμε ισχυρό σύνολο».

Για την ακαδημία πυγμαχίας: «Έρχονται συνεχώς νέα παιδιά κοντά μας και χαίρομαι που επιτέλους και χάρη στον κ. Μαρινάκη στεγάζουμε το τμήμα μας σε έναν άρτιο χώρο στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Τα οφέλη των παιδιών από την πυγμαχία είναι πολλά και σωματικά και σε επίπεδο διαμόρφωση χαρακτήρα».

Διαβάστε επίσης

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του Red Swim Academy (pics)

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του Red Swim Academy (pics)

Τα εγκαίνια της ακαδημίας του Σπύρου Γιαννιώτη και του Νίκου Γέμελου πραγματοποιήθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης». «Παρών» ο Μιχάλης Κουντούρης, ο Γιάννης Μώραλης και η Χριστίνα Τσιλιγκίρη.