Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Πέτρος Μαντούβαλος στην «Μεγάλη μου Αγάπη» (pic)

Ο Πέτρος Μαντούβαλος στην «Μεγάλη μου Αγάπη» (pic)
Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 - 13:43

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι ακόμη μία εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, η οποία επιστρέφει τη Δευτέρα (26/11) στις 15:00-17:00 από το Κανάλι 1 του Πειραιά και από το OSFP TV.

Στην «Μεγάλη μου Αγάπη» γι’ αυτή την εβδομάδα καλεσμένος θα είναι ο Πέτρος Μαντούβαλος, ο οποίος αποτελεί τον νέο πρόεδρο και υποστηρικτή του ΤΑΑ Ολυμπιακός.

Φυσικά, στην εκπομπή θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε όλα τα νέα των «ερυθρόλευκων», καθώς και των Ακαδημιών των Πειραιωτών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η «Μεγάλη μου αγάπη» τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου και για δύο ώρες (15:00 – 17:00) θα σας μεταφέρει τον παλμό του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου της Ευρώπης. Στο στούντιο θα βρίσκεται ο νέος Πρόεδρος και υποστηρικτής του Τ.Α.Α. Ολυμπιακός, Πέτρος Μαντούβαλος. Επίσης, ρεπορτάζ από όλες τις ομάδες του Ολυμπιακού ΣΦΠ, νέα από τις Ακαδημίες και τα δικά σας μηνύματα από τα social media της εκπομπής…..???? «Μεγάλη μου Αγάπη» 15:00 - 17:00 radio live στο Κανάλι 1 του Πειραιά (90,4 fm) ????????️????& Live Streaming στο OSFPtv ????️????.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης

«Ηγέτης του Ολυμπιακού και ευεργέτης του Πειραιά ο Μαρινάκης»

«Ηγέτης του Ολυμπιακού και ευεργέτης του Πειραιά ο Μαρινάκης»

Ο Πέτρος Μαντούβαλος μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί διοικητικά με τους «ερυθρόλευκους», για τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη, καθώς και για το στόχο του να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Τριήμερο γεμάτο Θρύλο! (pic)

Τριήμερο γεμάτο Θρύλο! (pic)

Παίζει παντού ο Ολυμπιακός για ακόμη μία αγωνιστική, με τους «ερυθρόλευκους» σε όλα τα σπορ να είναι πανέτοιμοι για νέες νίκες.