Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χάλκινο μετάλλιο για την Σεγρεδάκη (pics)

Χάλκινο μετάλλιο για την Σεγρεδάκη (pics)
Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018 - 20:01

Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία για το τμήμα Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού. Η Ελπίδα Σεγρεδάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -55 κιλών στο διεθνές τουρνουά 9th HEREYA OPEN 2018», που ξεκίνησε το Σάββατο (1/12), στη Σόφια της Βουλγαρίας, με τη συμμετοχή περισσότερων από 1000 αθλητών από 11 χώρες. Ο Ολυμπιακός συμμετείχε με δυο αθλήτριες. Η Ελπίδα Σεγρεδάκη η οποία πήρε μέρος στην κατηγορία των -55kg και η Σεμέλη Σούμπαση που αγωνίστηκε στα -51kg.

Η Ελπίδα Σεγραδάκη, ξεκίνησε τους αγώνες της απέναντι στη Παγώνα-Νόνη Γιαννιώτη του Α.Σ Χρυσούπολης και με άνεση πήρε την πρόκριση στον επόμενη γύρο, επικρατώντας με 21-8. Στον επόμενο αγώνα νίκησε στο χρυσό γύρο την Χρυσή Τσάνταλη, του Α. Σ. Άθλος Κιλκίς περνώντας στη ζώνη των μεταλλίων. Στον ημιτελικό η αθλήτρια του Ολυμπιακού ηττήθηκε στα σημεία, από την Παναγιώτα-Ραφαηλία Τόπα, του ΑΣ Νεάπολης, κατακτώντας έτσι το χάλκινο μετάλλιο, μια σπουδαία επιτυχία, αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στο τμήμα.

Λίγο νωρίτερα , πρώτη στη «μάχη» της διάκρισης μπήκε η Σεμέλη Σούμπαση, στην κατηγορία των -51 κιλών. Η «ερυθρόλευκη» αθλήτρια, σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση με αντίπαλο την Μικαέλα Κονσταντίνοβα, του συλλόγου Gladiator, της Βουλγαρίας. Υπό τις οδηγίες της προπονήτριας του τμήματος Βίκυς Γραμματικοπούλου, ανέτρεψε το 11-0, έφτασε τον αγώνα στο 11-8 και οριακά δεν μπόρεσε να περάσει μια πολύ δυνατή αντίπαλο.

Διαβάστε επίσης