Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε καμπ στην Αυστραλία ο Σγουρόπουλος

Σε καμπ στην Αυστραλία ο Σγουρόπουλος
Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018 - 01:15

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος και ο Κώστας Βατσακλής έφτασαν στο Μπέντιγκο και προσηλώνονται στον υψηλό στόχο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος νέων, ωστόσο αυτή δεν θα είναι η μοναδική τους αγωνιστική δραστηριότητα στην αχανή Αυστραλία.

Η μεγάλη ετήσια διοργάνωση άρχισε σήμερα στο Bendigo Stadium, θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου και μετά το τέλος της οι δύο άνδρες θ’ αναχωρήσουν για το Τάουνσβιλ προκειμένου ν’ ανταποκριθούν στην τιμητική πρόσκληση του τοπικού κλαμπ επιτραπέζιας αντισφαίρισης να είναι κεντρικά πρόσωπα σε προπονητικό 5ήμερο καμπ.

Το event στην 7η μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας, στη βορειοανατολική ακτή του Κουίνσλαντ, θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 14 Δεκεμβρίου με επικεφαλής τον ομοσπονδιακό μας προπονητή και guest player τον δις πρωταθλητή Ευρώπης του απλού νέων. Κι όπως εύκολα μπορείτε να φανταστείτε, πίσω από την οργάνωση αυτής της αθλητικής εκδήλωσης βρίσκεται ένας Έλληνας. Ένας μετανάστης, που τυχαίνει να είναι πολύ γνωστός στον χώρο του αθλήματος, καθώς υπήρξε διεθνής αθλητής και πρωταθλητής Ελλάδας!

Ο λόγος για τον Γιώργο Λογοθέτη, ο οποίος ζει κοντά στα δύο χρόνια στην Αυστραλία και από τις αρχές του 2018 ασχολείται και με την προπονητική στο σωματείο του Τάουνσβιλ. Με αφορμή την επίσκεψη του Σγουρόπουλου και του προπονητή του στη χώρα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων ο πρώην αθλητής του Α.Κ. Ζωγράφου σκέφτηκε και πέτυχε σε συνεννόηση με τη διοίκηση τη διεξαγωγή ενός καμπ προκειμένου καλοί ντόπιοι αθλητές και όχι μόνο να πάρουν γεύση από υψηλή αγωνιστική και προπονητική ποιότητα.

Η συγκέντρωση προετοιμασίας έχει την επωνυμία Elite training camp επειδή θα συμμετάσχουν 24 δυνατοί αθλητές κι αθλήτριες απ’ όλες τις ηλικίες κι από διάφορες Πολιτείες της Αυστραλίας. Θα την «τρέξει» ως head coach ο Βατσακλής, ο Λογοθέτης που προς το παρόν έχει πτυχίο προπονητή επιπέδου 1, αναλαμβάνει assistant coach, ενώ ο Σγουρόπουλος θα είναι ο φιλοξενούμενος αθλητής. Το καμπ θα γίνει στην αίθουσα του σωματείου του Τάουνσβιλ, η οποία χωρά άνετα 10 τραπέζια. Από καιρό έχει κυκλοφορήσει η σχετική αφίσα με τις βασικές πληροφορίες κι εκεί υπάρχουν φωτογραφίες του Βατσακλή, του Λογοθέτη και του Σγουρόπουλου, οι οποίες συνοδεύονται από αναφορά σε επιτυχίες τους.

Διαβάστε επίσης

«Όπου και αν πας, θα έχεις εμάς» (pic)

«Όπου και αν πας, θα έχεις εμάς» (pic)

Η ανάρτηση της Θύρας 7 για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη, καθώς και της ομάδας χάντμπολ στην Άρτα.