Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διήμερο γεμάτο δράση!

Διήμερο γεμάτο δράση!
Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018 - 09:44

Πολλά ματς για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό το διήμερο 8-9 Δεκεμβρίου. Όλες οι ομάδες έχουν αγωνιστική δράση. Πέντε ματς το Σάββατο, ενώ την Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι για το πρωτάθλημα χάντμπολ με τον ΠΑΟΚ στο «Μελίνα Μερκούρη». Αναλυτικά...

Το Σάββατο εκκίνηση στις 14:00 με την αναμέτρηση για το μπάσκετ Γυναικών ανάμεσα στον Αθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Εν συνεχεία, στις 16:00, σε δύο... μέτωπα, στις πισίνες. Το πόλο Ανδρών αγωνίζεται στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΝΟ Χανίων, ενώ την ίδια ώρα τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Ρεθύμνου, στο Παπαστράτειο.

Ματς την ίδια ημέρα έχουν και οι ομάδες βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών του Θρύλου. Πρώτα οι Άνδρες, στις 18:00, που θα υποδεχθούν στο Ρέντη την Κηφισιά, ενώ στις 18:30 υπάρχει το εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Ηλυσιακό, στα Ιλίσσια.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, το πρόγραμμα έχει ένα ματς την Κυριακή. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική στην Handball Premier, στις 18:00, στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος δεν έχει αντίπαλο!

Ο Θρύλος δεν έχει αντίπαλο!

Η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, σημειώνοντας άλλες δύο νίκες.

Συνεχίζει το ίδιο δυνατά!

Συνεχίζει το ίδιο δυνατά!

Νέες νίκες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Elite στοχεύει σήμερα, Παρασκευή, το τμήμα πυγμαχίας του Ολυμπιακού.

Θρυλικό ξεκίνημα στην Πάτρα!

Θρυλικό ξεκίνημα στην Πάτρα!

Το τμήμα Πυγμαχίας του Ολυμπιακού έδειξε από την πρώτη ημέρα τη δυναμική του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, πανηγυρίζοντας 5 προκρίσεις στους «8».