Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, κούπα και στον Στίβο!

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, κούπα και στον Στίβο!
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 - 11:57

Μια χρονιά γεμάτη κούπες ήταν το 2018 για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» σταμάτησαν στις 28 και έχουν βάλει υψηλούς στόχος για τη συνέχεια και το 2019, για ακόμα περισσότερους τίτλους. Με τον Ολυμπιακό να αναδεικνύεται πρωταθλητής και στον Στίβο. Μία ακόμα κούπα, αλλά και ένα εντυπωσιακό επίτευγμα.

Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος κατέκτησε και το 14ο εγχώριο πρωτάθλημα που διεκδίκησε με τα 14 τμήματα του, σε όλα τα πανελλήνια εθνικά πρωταθλήματα που μετείχε. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς αυτή την επίδοση, μετά και την κατάκτηση αυτού στην Πάτρα. Το 12ο συνολικά πρωτάθλημα Ανδρών και τρίτο διαδοχικό. Η συγκλονιστική προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» αθλητών έφερε τον Ολυμπιακό στην 1η θέση, με διαφορά μάλιστα 44 βαθμούς, με συνολική συγκομιδή 151,5 βαθμούς και δεύτερο με 107,5 τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Συνολικά το διήμερο, οι αθλητές του Ολυμπιακού κατέκτησαν 7 μετάλλια εκ των οποίων 2 χρυσά, 2 αργυρά και 3 χάλκινα.

Θυμηθείτε μέσα από το gavros.gr το πώς ήρθε ένα ακόμα πρωτάθλημα στην Ελλάδα, σε ένα ακόμα άθλημα, για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο παγκοσμίως.

Διαβάστε επίσης

Πρωταθλητής και στην κολύμβηση ο Ολυμπιακός!

Πρωταθλητής και στην κολύμβηση ο Ολυμπιακός!

Για ακόμη μία χρονιά οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν τον τίτλο στο συγκεκριμένο σπορ στους άνδρες, στις γυναίκες, αλλά και στη γενική βαθμολογία. To gavros.gr σας θυμίζει πώς ήρθε η νέα αυτή επιτυχία των Πειραιωτών.