Ντουντούκα
Τρίμπαλο και τα φιλιά μας στην όμορφη Θεσσαλονίκη...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Γιάννης Μώραλης βράβευσε τους κορυφαίους (pics)

Ο Γιάννης Μώραλης βράβευσε τους κορυφαίους (pics)
Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019 - 15:49

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε την Κυριακή στην τελετή βραβεύσεων των κορυφαίων αθλητών για το 2018 του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς. Μαζί τους ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, Γιώργος Δαβάκης και η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν., Σταυρούλα Αντωνάκου.

Ο Γιάννης Μώραλης βράβευσε τις κορυφαίες αθλήτριες της χρονιάς στην ιστιοπλοΐα, Αριάδνη Σπανάκη και Μυρτώ Παπαδοπούλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 420, για το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 420 και για το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 420 Νεανίδων.

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. και Ολυμπιονίκης, Σταυρούλα Αντωνάκου, μαζί με την Ολυμπιονίκη Βιργινία Κραβαριώτη, απένειμαν βραβεία στον Πάτροκλο Mανδηλάρη και Βησσαρίωνα Παππά, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων και ανδρών.

O Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, Γιώργος Δαβάκης, κλήθηκε να απονείμει βραβείο στον Γεώργιο Βιδάλη για την κορυφαία του διάκριση στο Πανελλήνιο ranking.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, σε σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά, συνεχάρη τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς για τις σημαντικές διακρίσεις των αθλητών του. Επιπλέον αναφέρθηκε και στους άλλους Ιστιοπλοϊκούς Ομίλους του Πειραιά που παράγουν, όπως είπε, ένα σημαντικό έργο στον αθλητισμό, όπως π.χ. ο Π.Ο.Ι.Α.Θ. του οποίου ο Πρόεδρος κ. Μαραγκουδάκης συμμετείχε στην εκδήλωση.

Η τελετή στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς έκλεισε με την κοπή της πίτας.

Διαβάστε επίσης