Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος με πάνω από 2.000 παιδιά»

«Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος με πάνω από 2.000 παιδιά»
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 - 01:21

Στο τρίπτυχο υγεία, παιδεία, αθλητισμός όπου είναι συνυφασμένη η λέξη Ακαδημία για τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στην ομιλία του κατά την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας ο Διευθυντής των Ακαδημιών του Ερασιτέχνη Μανώλης Τσιρογιάννης.

Κατά την ομιλία του τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος και ο σημαντικότερος φορέας αθλητισμού της χώρας, διατηρώντας Ακαδημίες σε 16 διαφορετικά αθλήματα, με πάνω από 2.000 παιδιά.

«Καλησπέρα σας, να σας καλωσορίσω όλους, αθλητές, αθλήτριες, γονείς, στην καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της πίτας των Ακαδημιών μας. Να ευχηθώ σε όλους σας Καλή Χρονιά με Υγεία, Ευτυχία και πολλές Επιτυχίες ατομικές και ομαδικές. Επίσης, να καλωσορίσω τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, την Πρόεδρο του ΟΠΑΝ, Σταυρούλα Αντωνάκου, τον Δήμαρχο Ρέντη-Νίκαιας Γιώργο Ιωακειμίδη, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Νίκαιας-Ρέντη Γιάννη Μπακατσέλο, και τους αντιδημάρχους Πειραιά, Κυριάκο Σιγαλάκο, Ανδρέα Βεντούρη και Αλέξανδρο Αργουδέλη.

Να σας ευχαριστήσω που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην εκδήλωση των Ακαδημιών του Συλλόγου μας. Τέλος να ευχαριστήσω τους χορηγούς των Ακαδημιών μας που στηρίζουν έμπρακτα τα τμήματα μας, τα φροντιστήρια Πουκαμισά, την εταιρεία Συμβούλων Διακίνηση, το εστιατόριο Πεζόγυρος, την Instagraph και την Teranova.

Ξεκινώντας την σημερινή μας εκδήλωση θα ήθελα να πω δυο λόγια για τις Ακαδημίες του συλλόγου μας. Να σας θυμίσω ότι είμαστε ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος και ο σημαντικότερος φορέας αθλητισμού στην χώρα, διατηρώντας Ακαδημίες σε 16 διαφορετικά αθλήματα με πάνω από 2.000 παιδιά. Ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία στον Αθλητισμό που έχει αναδείξει αθλητές, Ολυμπιονίκες, και Παγκόσμιους Πρωταθλητές. Συνεχίζουμε την Ιστορία του Ολυμπιακού επενδύοντας στις Ακαδημίες.

Στον Ολυμπιακό η λέξη ακαδημία είναι συνυφασμένη με το τρίπτυχο Υγεία – Παιδεία - Αθλητισμός. Σεβόμενοι τις παραπάνω αρχές, προσπαθούμε να εξασφαλίζουμε και να προσφέρουμε στα παιδιά ένα υγιές αθλητικό περιβάλλον, στο οποίο μέσα από την καθημερινή φυσική δραστηριότητα θα αναπτύσσουν και θα βελτιώνουν συνεχώς την ψυχική και σωματική τους υγεία. Σκοπός μας είναι μέσα από την καθοδήγηση έμπειρων και επιστημονικά καταρτισμένων στελεχών , προπονητών και συνεργατών , να βοηθήσουμε να γίνουν τα παιδιά πολύ καλοί αθλητές αλλά και μαθητές. Να τα διαπαιδαγωγήσουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποκτήσουν χαρακτήρα, ήθος, αξιοπρέπεια, αυτοεκτίμηση, υπευθυνότητα, εξασφαλίζοντας όλα εκείνα τα εφόδια που θα είναι χρήσιμα στην ζωή τους. Στόχος μας και όραμα μας είναι να έχουμε ακαδημίες με υγιή στοιχεία, οι οποίες θα λειτουργούν με επαγγελματικά πρότυπα, καθώς και να ωθήσουμε όλο και περισσότερα παιδιά στον χώρο του αθλητισμού. Γι’ αυτό η φιλοσοφία μας είναι, Πρώτα αθλητές και μετά Πρωταθλητές.

Σ’ αυτή την προσπάθεια είναι πάντα δίπλα μας ο πρόεδρός μας κ. Μιχάλης Κουντούρης αλλά και όλη η Διοίκηση μας καθώς καθημερινά μας βοηθούν να λύνουμε τα όποια προβλήματα προκύπτουν για να υλοποιήσουμε το πλάνο μας και να πετύχουμε όλα τα παραπάνω. Όπως συνηθίζουμε τα 3 τελευταία χρόνια την συγκεκριμένη ημέρα ανακοινώνουμε και ένα νέο τμήμα Ακαδημίας. Θα τηρήσουμε και εφέτος τη συνήθειά μας και θα ανακοινώσουμε το νέο μας τμήμα για το 2019 που είναι η Ακαδημία Τένις.

Το Τένις, ένα από τα προνομιούχα τμήματα μας, με δικές του ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις που βρίσκονται μπροστά από την Ιστορική μας Λέσχη του συλλόγου μας στην Μαρίνα Ζέας , και ευελπιστούμε και αυτό το τμήμα να μπορέσει να δώσει χαρά σε νέους αθλητές και επιτυχίες στις Ακαδημίες μας. Να το καλωσορίζουμε λοιπόν στην οικογένεια του Ολυμπιακού και να ευχηθούμε κάθε επιτυχία. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχό μας κ. Γιάννη Μώραλη που είναι αρωγός στην προσπάθειά μας για να αποκτήσουν όλα τα τμήματα μας τις δικές τους εγκαταστάσεις».

Διαβάστε επίσης