Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βράβευση από τους Βετεράνους του Πειραιά!

Βράβευση από τους Βετεράνους του Πειραιά!
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 - 01:17

Πραγματοποιήθηκε η βράβευση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, της ομάδας πόλο Ανδρών, της ομάδας βόλεϊ Γυναικών, της ομάδα χάντμπολ, καθώς και της Γενικής Γραμματέως του Ερασιτέχνη, Χριστίνας Τσιλιγκίρη, από την Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Πειραιά. Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Πειραιά, στο πλαίσιο της εκδήλωσης της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, τίμησαν τον Ερασιτέχνη Θρύλο, για την κατάκτηση 27 συνολικά τίτλων την περσινή σεζόν, με τον Αντιπρόεδρο Β’, Ιωάννη Πολυκανδριώτη, να παραλαμβάνει το βραβείο.

Η Γενική Γραμματέας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, τιμήθηκε για την προσφορά της στον αθλητισμό.

Το τμήμα πόλο Ανδρών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και του LEN Τσάμπιονς Λιγκ. Το βραβείο παρέλαβε ο τιμ μανατζερ του τμήματος βόλεϊ Γυναικών, Νίκος Κατσιούρας, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών και του προπονητή της ομάδας πόλο, δεν τους επέτρεψαν να δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση.

Το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού βραβεύτηκε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και του CEV Τσάλεντζ Καπ, με τον Νίκο Κατσιούρα να παραλαμβάνει το βραβείο.

Το τμήμα χάντμπολ έδωσε σύσσωμο το «παρών» και βραβεύτηκε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, με τον τιμ μάνατζερ Χαράλαμπο Προδρομίδη και τον αρχηγό της ομάδας, Κώστα Τσιλιμπάρη, να παραλαμβάνουν το βραβείο.

Διαβάστε επίσης

Στην Ρουμανία η Κωνσταντακοπούλου

Στην Ρουμανία η Κωνσταντακοπούλου

Η νεαρή πρωταθλήτρια ξιφασκίας του Θρύλου θα συμμετάσχει σε διεθνές καμπ προπόνησης με την Ρουμανική εθνική ομάδα και σε λίγες ημέρες (03/02) θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ημέρα αναχωρήσεων...

Ημέρα αναχωρήσεων...

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού «πετάει» σήμερα, Τρίτη (29/01) το πρωί για την Βουλγαρία, ενώ το απόγευμα το χάντμπολ Ανδρών για τη Θεσσαλονίκη.