Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρυσό για τον Τριβυζά (vid)

Χρυσό για τον Τριβυζά (vid)
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 - 19:25

Το δεύτερο του μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου κατέκτησε ο Παναγιώτης Τριβυζάς. Ο σπρίντερ του Ολυμπιακού μετά το ασημένιο που πήρε στα 60 μέτρα το Σάββατο (09/02), την Κυριακή (10/02) κατέκτησε το χρυσό στα 200 μέτρα.

Ο Τριβυζάς είχε χρόνο 21.41 κάνοντας μια εξαιρετική κούρσα, προσθέτοντας έτσι εννέα βαθμούς στη συγκομιδή του Ολυμπιακού στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει ένα ακόμα Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Μάλιστα η συγκεκριμένη επίδοση είναι η καλύτερη του για τη φετινή χρονιά.

Για την ιστορία, τη δεύτερη θέση πήρε ο Ευάγγελος Καϊκής της ΓΕΑ Τρικάλων με χρόνο 21.93 ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Λέκκος του ΓΑΣ Χολαργού με επίδοση 22.15.

Δείτε το βίντεο από την κούρσα του Παναγιώτη Τριβυζά:

Διαβάστε επίσης

Ασημένιος ο Κωνσταντίνου

Ασημένιος ο Κωνσταντίνου

Ο άλτης του Θρύλου πήρε τη δεύτερη θέση στον τελικό του ύψους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του κλειστού που διεξάγεται στο ΣΕΦ με άλμα στα 2.12 μέτρα.

Μία ακόμα κούπα έπιασε Λιμάνι!

Μία ακόμα κούπα έπιασε Λιμάνι!

Την κατάκτηση του 9ου πρωταθλήματος κλειστού στίβου της ιστορίας του, το οποίο έπιασε λιμάνι για 5η διαδοχική σεζόν, πανηγυρίζει το τμήμα στίβου του Ολυμπιακού.

Χάλκινο μετάλλιο για τον Λυρή

Χάλκινο μετάλλιο για τον Λυρή

Ο σπρίντερ του Ολυμπιακού πήρε την τρίτη θέση στον τελικό των 60μ. με εμπόδια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού Στίβου που διεξάγεται στο ΣΕΦ.

Πέντε μετάλλια την πρώτη ημέρα!

Πέντε μετάλλια την πρώτη ημέρα!

Ένα χρυσό, τρία ασημένια και ένα χάλκινο ήταν ο απολογισμός του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, το Σάββατο (09/02).