Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία ακόμα κούπα έπιασε Λιμάνι!

Μία ακόμα κούπα έπιασε Λιμάνι!
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 - 21:10

Ένας ακόμα τίτλος προστέθηκε στην πλούσια συλλογή του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 9ο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της ιστορίας του και 5ο διαδοχικό γράφοντας έτσι για μια ακόμα φορά χρυσές σελίδες στην ιστορία του αθλήματος.

Το 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου το οποίο διεξήχθη στο ΣΕΦ, ολοκληρώθηκε την Κυριακή (10/02) το βράδυ με τους Άνδρες να κατακτούν για μια ακόμα φορά την κούπα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάρει σημαντικό προβάδισμα από την πρώτη ημέρα των αγώνων και κατέλαβαν την πρώτη θέση έχοντας 74,5 βαθμούς. Μάλιστα αυτή η επίδοση αποτελεί ρεκόρ συγκομιδής για τον κλειστό στίβο. Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν ο Γ.Σ. Τρικάλων που συγκέντρωσε 40 βαθμούς.

Η συνολική συγκομιδή των αθλητών του Ολυμπιακού στο 33ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, έφτασε τα 9 μετάλλια εκ των οποίων 4 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα. Την πρώτη μέρα των αγώνων ο συνολικός απολογισμός ήταν πέντε μετάλλια εκ των οποίων 1 χρυσό, 3 ασημένια και 1 χάλκινο στους Άνδρες.

Ο Δημήτρης Τσιάμης ήταν ο νικητής στο άλμα εις τριπλούν για 9η διαδοχική χρονιά και 13η συνολικά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου καταλαμβάνοντας την 1η θέση στον τελικό με επίδοση 16.23μ..

Την δεύτερη θέση κατέλαβαν στο άλμα επί κοντώ οι Δημήτρης Πατσουκάκης και Πέτρος Χατζίου καθώς πέρασαν τα 5,30 και ο Παναγιώτης Τριβυζάς, στα 60 μέτρα όπου τερμάτισε σε 6,72''. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στα 400 μέτρα ο Ιερόθεος Δρίτσας με επίδοση 49,34''.

Η Βαθμολογία

1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 74,5 Βαθμοί

2 Σ Τρικάλων 40 βαθμοί

3 Γ.Σ. Κηφισιάς 30 βαθμοί

4 Πανναξιακός 22 βαθμοί

Διαβάστε επίσης

Ασημένιος ο Κωνσταντίνου

Ασημένιος ο Κωνσταντίνου

Ο άλτης του Θρύλου πήρε τη δεύτερη θέση στον τελικό του ύψους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του κλειστού που διεξάγεται στο ΣΕΦ με άλμα στα 2.12 μέτρα.

Χρυσό για τον Τριβυζά (vid)

Χρυσό για τον Τριβυζά (vid)

Ο σπρίντερ του Ολυμπιακού πήρε το δεύτερό του μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου παίρνοντας την πρώτη θέση στα 200 μέτρα με χρόνο 21.43.