Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευχαριστούμε τον Μιχάλη Κουντούρη»

«Ευχαριστούμε τον Μιχάλη Κουντούρη»
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 - 01:09

Χαρούμενη για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που κατέκτησε η ομάδα Ανδρών του Ολυμπιακού, δήλωσε η Στέλλα Νικολαϊδου. Η προπονήτρια του Θρύλου, μάλιστα, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη και τη διοίκηση του. Συγκεκριμένα, η Νικολαϊδου τόνισε:

«Αγωνιστήκαμε σε ένα ακόμα Πανελλήνιο πρωτάθλημα και κάναμε τα πάντα, ώστε να φέρουμε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό. Κάναμε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών, παρόλο που αγωνιστήκαμε με απουσίες, καθώς ο Κυριακίδης τραυματίστηκε την πρώτη μέρα των αγώνων και δεν κατάφερε να μας ενισχύσει, ενώ υπήρχαν και αθλητές που δεν είχαν αυτούς τους αγώνες στο αγωνιστικό τους πρόγραμμα για τον κλειστό στίβο.

Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία, με την πέμπτη διαδοχική κατάκτηση του τίτλου στους Άνδρες! Ευχαριστούμε πολύ το σύλλογο μας, τη διοίκηση και τον πρόεδρο μας, Μιχάλη Κουντούρη, για την στήριξη και ακόμα περισσότερο ευχαριστώ τα παιδιά που αγωνίστηκαν αυτές τις δυο μέρες, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να διατηρήσουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή.

Είναι το πρώτο πρωτάθλημα της σεζόν και θέλουμε, όπως και πέρυσι, να ακολουθήσουν πολλά ακόμα για τον Ολυμπιακό μας».

Διαβάστε επίσης

Μία ακόμα κούπα έπιασε Λιμάνι!

Μία ακόμα κούπα έπιασε Λιμάνι!

Την κατάκτηση του 9ου πρωταθλήματος κλειστού στίβου της ιστορίας του, το οποίο έπιασε λιμάνι για 5η διαδοχική σεζόν, πανηγυρίζει το τμήμα στίβου του Ολυμπιακού.

Ασημένιος ο Κωνσταντίνου

Ασημένιος ο Κωνσταντίνου

Ο άλτης του Θρύλου πήρε τη δεύτερη θέση στον τελικό του ύψους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του κλειστού που διεξάγεται στο ΣΕΦ με άλμα στα 2.12 μέτρα.