Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρία ευρωπαϊκά «ραντεβού» αυτή την εβδομάδα!

Τρία ευρωπαϊκά «ραντεβού» αυτή την εβδομάδα!
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 - 09:29

Ξημέρωσε μία ακόμα εβδομάδα. Μία ακόμα ευρωπαϊκή εβδομάδα για τον Ολυμπιακό, τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο του κόσμου. Με τον Θρύλο να δίνει τρία ματς στην Ευρώπη την Τετάρτη (13/02) και την Πέμπτη (14/02), σε μπάσκετ Γυναικών, βόλεϊ Ανδρών και ποδόσφαιρο.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη στις 17:00, τα κορίτσια του Γιώργου Παντελάκη θα αντιμετωπίσουν την Καρόλο στο ΣΕΦ, για την 13η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Με τις Πειραιώτισσες να στοχεύουν στη δεύτερη νίκη τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Την Πέμπτη στις 17:00, ο Αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ θα υποδεχθεί την Μπουργκάς στο κλειστό του Ρέντη, για τον δεύτερο προημιτελικό του CEV Καπ. Οι παίκτες του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ χρειάζονται νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ και το χρυσό σετ κόντρα στους Βούλγαρους, για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Τέλος, την Πέμπτη στις 19:55, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα φιλοξενήσει την Ντιναμό Κιέβου στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την πρώτη «μάχη» στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης

«Νιώθω ασφάλεια στον Ολυμπιακό»

«Νιώθω ασφάλεια στον Ολυμπιακό»

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς βρέθηκε στη «Μεγάλη μου Αγάπη» και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου...