ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ!!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η «Μεγάλη μου αγάπη» (11/2, vid)

Η «Μεγάλη μου αγάπη» (11/2, vid)
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 - 02:00

Μία ακόμα «Μεγάλη μου Αγάπη» μεταδόθηκε τη Δευτέρα (11/2). Η εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μεταδίδεται μέσα από το επίσημο κανάλι του Θρύλου στο youtube, το OSFP TV, και ταυτόχρονα από το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά (Κανάλι Ένα).

Στο στούντιο βρέθηκαν οι δύο κορυφαίοι αθλητές του Ολυμπιακού στο στίβο, Δημήτρης Τσιάμης και Παναγιώτης Τριβυζάς, οι οποίοι μίλησαν για την κατάκτηση του ένατου πρωταθλήματος κλειστού στίβου Ανδρών και πέμπτου διαδοχικού για τον Θρύλο, αλλά και για τις ατομικές τους επιτυχίες!

Στο τελευταίο μέρος της «Μεγάλης μου αγάπης» έγινε εκτενής αναφορά στα τμήματα υποδομής όλων των αθλημάτων που καλλιεργεί ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός από τον διευθυντή Ακαδημιών, Μανώλη Τσιρογιάννη.

Όπως κάθε εβδομάδα, από τη «Μεγάλη μου αγάπη» μεταδόθηκαν νέα από τις ομάδες και τις Ακαδημίες του Θρύλου, χρηστικές πληροφορίες για τους φιλάθλους και τα μέλη του Ολυμπιακού και απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που έγιναν από τους φιλάθλους μέσω γραπτών μηνυμάτων στο OSFP TV και στα social media της εκπομπής...

*Η εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη» είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι 1). Την επιμελούνται το γραφείο Τύπου του συλλόγου και το αθλητικό τμήμα του επίσημου ραδιοφώνου του Πειραιά. Στα μικρόφωνα της εκπομπής είναι κάθε Δευτέρα (15:00-17:00) η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, τα μέλη του γραφείου Τύπου του συλλόγου, Κώστας Δελεχάς, Σταύρος Ζαζάνης και Σεβαστή Βρακατσέλη κι ο αθλητικός συντάκτης του Καναλιού 1, Λουκάς Θεοφανόπουλος.

Διαβάστε επίσης

«Νιώθω ασφάλεια στον Ολυμπιακό»

«Νιώθω ασφάλεια στον Ολυμπιακό»

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς βρέθηκε στη «Μεγάλη μου Αγάπη» και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου...