Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια ακόμα κούπα για την Πυγμαχία!

Μια ακόμα κούπα για την Πυγμαχία!
Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 - 16:16

Μία ακόμα επιτυχία για το τμήμα της Πυγμαχίας του Ολυμπιακού. Η U22 του Θρύλου κατέκτησε την Κυριακή (24/2) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών στους αγώνες που διεξήχθησαν στη Λάρισα.

Έτσι τα «κόκκινα γάντια» επιβεβαίωσαν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού, σε όλο το φάσμα των ηλικιακών κατηγοριών.

Να θυμίσουμε ότι πριν από αρκετό καιρό ο Θρύλος πήρε το 2ο διαδοχικό του πρωτάθλημα Elite Ανδρών στην Πάτρα.

Στους αγώνες ο Ολυμπιακός κατέκτησε τέσσερα μετάλλια, εκ των οποίων 2 ασημένια και 2 χάλκινα.

Ο Βασίλης Μακρυγιάννης κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία των 64 κιλών και ο Πέτρος Αληφαντάρος στην κατηγορία των 69 κιλών όσον αφορά τα ασημένια μετάλλια.

Το χάλκινο κατέκτησαν ο Εστεμπάν Στίβεν στην κατηγορία των 69 κιλών και ο Παναγιώτης Μπαρμπούσης στην κατηγορία των 75 κιλών.

«Ερυθρόλευκες» συμμετοχές υπήρχαν και στο πρωτάθλημα των Γυναικών U22 με τον Ολυμπιακό να κατακτά δύο μετάλλια. Η Κωνσταντίνα Γιδάκου κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία των 75 κιλών και η Φωτεινά Μήχα το χάλκινο στην κατηγορία των 64 κιλών.

Μαζί υπήρξαν και αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων-Ανεανίδων όπου η παρουσία του Ολυμπιακού συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από την Κατερίνα Ματεγάκη στην κατηγορία των 75 κιλών.

Ο Δημήτρης Μαγκανάρης δεν μπόρεσε να μεταβεί στην Λάρισα και να πάρει μέρος στους αγώνες στην κατηγορία των 91+ κιλών λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Ο επικεφαλής προπονητής του Ολυμπιακού, Λευτέρης Λειβάδης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εξαιρετική παρουσία των «ερυθρολεύκων» και τη συνολική συγκομιδή των 7 μεταλλίων σε 8 συμμετοχές.

Διαβάστε επίσης

Αθλητισμός για όλους!

Αθλητισμός για όλους!

Σπουδαία ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες (2/3) στην αίθουσα «RED 1925» του «Γ. Καραϊσκάκης».