Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Θεσσαλονίκη για νέες διακρίσεις ο Θρύλος

Στη Θεσσαλονίκη για νέες διακρίσεις ο Θρύλος
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 - 20:27

Πανέτοιμος για να συνεχίσει τις διακρίσεις και στο τμήμα του Ταε Κβο Ντο είναι ο Ολυμπιακός.

Η αποστολή του συγκεκριμένου τμήματος των «ερυθρόλευκων» θα αναχωρήσει την Παρασκευή (01/03) με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συμμετάσχει στο «7th Open European Clubs Championships 2019».

Το συγκεκριμένο τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο από τις 28/2 έως τις 3/3. Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος, οι Ελπίδα Σεγρεδάκη και Σεμέλη Σούμπαση που θα αγωνιστούν στην κατηγορία των -51kg.

Οι αγώνες της κατηγορίας τους είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο 2 Μαρτίου και οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες έχουν στόχο τη συνέχιση της ανοδικής πορείας τους στις επίσημες υποχρεώσεις. Τις αθλήτριες θα συνοδεύσει η προπονήτρια του τμήματος Βίκυ Γραμματικοπούλου.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος συνολικά 1.564 αθλητές από 39 χώρες και πιο συγκεκριμένα από Ελλάδα, Ισπανία, Κροατία, Ρωσία, ΠΓΔΜ, Εσθονία, Σουηδία, Κύπρος, Βουλγαρία, Λευκορωσία, Ολλανδία, Ιταλία, Ουκρανία, Ιράκ, Γερμανία, Τουρκία, Μολδαβία, Σερβία, Φινλανδία, Ανδόρα, Γαλλία, Αλβανία, Μ, Βρετανία, Αυστρία, Ισραήλ, Σλοβενία, Αζερμπαϊτζάν, Μαρόκο, Νιγηρία, Ακτή Ελεφαντοστού, Μπουρκίνα Φάσο, Λετονία, Μπενίν, Πράσινο Ακρωτήρι, Νίγηρας, Λεσότο, Σενεγάλη, Ρουμανία και Τυνησία.

Διαβάστε επίσης