Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ερυθρόλευκο» Σάββατο!

«Ερυθρόλευκο» Σάββατο!
Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019 - 07:58

Στη «μάχη» των αντίστοιχων πρωταθλημάτων ρίχνονται σήμερα, Σάββατο (2/3) οι ομάδες πόλο Γυναικών, βόλεϊ Γυναικών και χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Αρχικά, στις 17:30, οι «γοργόνες» του Πειραιά υποδέχονται την Γλυφάδα στο Παπαστράτειο, για την 2η αγωνιστική της τρίτης φάσης στην Α1. Με τον Χάρη Παυλίδη να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του.

Λίγο αργότερα, στις 18:00, τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αντιμετωπίζουν τον Πανναξιακό στην Νάξο, για την 18η αγωνιστική της Volley League. Στην «ερυθρόλευκη» αποστολή δεν βρίσκεται η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, λόγω ίωσης, τη θέση της οποίας πήρε η νεαρή πασαδόρος Θεοδώρα Φουμάκη.

Τέλος, την ίδια ώρα και συγκεκριμένα, στις 18:00, οι χαντμπολίστες των Πειραιωτών φιλοξενούν την ΧΑΝΘ στο κλειστό του Ρέντη, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Handball Premier. Και το θετικό είναι, ότι ο Γιώργος Ζαραβίνας έχει στη διάθεση του όλα τα «όπλα» του!

Διαβάστε επίσης

«Να κολυμπήσω όσο πιο γρήγορα μπορώ»

«Να κολυμπήσω όσο πιο γρήγορα μπορώ»

Χαρούμενος που θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέας δήλωσε ο κολυμβητής του Θρύλου, Απόστολος Χρήστου.