Ντουντούκα
Κωδικός: ΤΟΥΜΠΑ! Πάμε να τελειώνουμε με δαύτους...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Θετική παρουσία, ελπιδοφόρο μέλλον

Θετική παρουσία, ελπιδοφόρο μέλλον
Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019 - 14:11

Στο 7th Open European Clubs Championships 2019 συμμετείχαν οι αθλήτριες του Ολυμπιακού και τα πήγαν εξαιρετικά. Στους αγώνες που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, η Ελπίδα Σεγρεδάκη και η Σεμέλη Σούμπαση, στην πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνα πρόκρισης για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων και όντας οι μικρότερες στην κατηγορία τους, άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό!

Η Ελπίδα Σεγρεδάκη στον πρώτο της αγώνα, κυνηγώντας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο τη νίκη, δεν κατάφερε να περάσει την πρωταθλήτρια Ανδόρας Εζόι Αλμπερόλα, η οποία ήταν αυτή που στο τέλος κατέκτησε και την πρώτη θέση στην κατηγορία των -51kg.

Η Σεμελη Σούμπαση έπαιξε τρεις αγώνες, κερδίζοντας στον πρώτο αγώνα την αθλήτρια της Τουρκίας Τουάνα Ακουουνλού και στη συνέχεια τη Βασιλική Ίρις Παγάνη, του συλλόγου Α.Σ Σπάρτακος. Στον τρίτο της αγώνα και μια ανάσα πριν τα μετάλλια δεν κατάφερε να περάσει το φαβορί της κατηγορίας Μαρία Τζέλη, μέλος των επιλέκτων της ΕΤΑΒΕ.

Με την προπονήτρια του Ολυμπιακού, Βίκυ Γραμματικοπούλου, η οποία ήταν μαζί τους, να δηλώνει: «Συγχαρητήρια και στις δυο αθλήτριες. Έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία. Δουλεύουν πολύ σκληρά στις προπονήσεις και αυτό φαίνεται και στους αγώνες. Θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και στους επόμενους αγώνες που θα ακολουθήσουν με στόχο κάθε φορά να γινόμαστε και καλύτεροι».

Διαβάστε επίσης