Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο κλασσικός αθλητισμός ανέβασε την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης» (pic)

«Ο κλασσικός αθλητισμός ανέβασε την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης» (pic)
Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019 - 18:40

Σημαντικές επιτυχίες για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στη Γλασκώβη.

Οι Μίλτος Τεντόγλου, Κώστας Μπανιώτης και Βούλα Παπαχρήστου κατέκτησαν μετάλλια στους αγώνες με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να συγχαίρει τους Έλληνες αθλητές για αυτές τις μεγάλες επιτυχίες.

«Ο κλασσικός αθλητισμός ανέβασε την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης. Μίλτος Τεντόγλου, χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, Κώστας Μπανιώτης, αργυρό μετάλλιο στο άλμα εις ύψος, Βούλα Παπαχρήστου, αργυρό μετάλλιο στο άλμα τριπλούν.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που μας έκαναν υπερήφανους με την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης».

View this post on Instagram

Ο κλασσικός αθλητισμός ανέβασε την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης. Μίλτος Τεντόγλου, χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, Κώστας Μπανιώτης, αργυρό μετάλλιο στο άλμα εις ύψος, Βούλα Παπαχρήστου, αργυρό μετάλλιο στο άλμα τριπλούν. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που μας έκαναν υπερήφανους με την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης! ???????????????????????? ????Μίλτος Τεντόγλου ????Βούλα Παπαχρήστου ????Κώστας Μπανιώτης #osfp #Olympiacos #olympiacossfp #congratulations #europeanchampionship #glasgow2019 #greece #proud

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

Διαβάστε επίσης

«Κάθε φορά να γινόμαστε καλύτεροι»

«Κάθε φορά να γινόμαστε καλύτεροι»

Χαρούμενη για τις επιδόσεις των αθλητριών της, Ελπίδα Σεγρεδάκη και Σεμέλη Σούμπαση, στο 7th Open European Clubs Championships στην Θεσσαλονίκη δήλωσε η Βίκυ Γραμματικοπούλου.