Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξαιρετική παρουσία στο Κύπελλο Σπάθης Παγκορασίδων

Εξαιρετική παρουσία στο Κύπελλο Σπάθης Παγκορασίδων
Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 - 17:55

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του τμήματος Ξιφασκίας του Ολυμπιακού με τρεις αθλήτριες στο Κύπελλο Ελλάδας Σπάθης Παγκορασίδων.

Στην κατηγορία των 8-10 ετών η Ραμπέλα Κωνσταντακοπούλου (αδερφή της πρωταθλήτριας Δέσποινας Κωνσταντακοπούλου) πραγματοποίησε την πρώτη της αγωνιστική παρουσία η οποία ήταν παραπάνω από αισθητή. Και αυτό γιατί πέτυχε 3 νίκες στον όμιλό της σε 4 αγώνες.

Κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να περάσει στους αγώνες νοκ-άουτ με απευθείας πρόκριση στην 8άδα. Εκεί ηττήθηκε 10-3 από την Κόκκου για την ζώντη των μεταλλίων και έτσι κατετάγη έβδομη στις 15 συμμετοχές.

Στην άλλη κατηγορία (11-13 ετών) οι Δέσποινα Τσιόπτσια και Βάγια Τουρτούρη έκαναν δυναμικό ξεκίνημα στους ομίλους με 4 νίκες και 2 ήττες και 4 νίκες και 1 ήττα αντίστοιχα. Στη συνέχεια όμως είχαν την ατυχία να παίξουν μεταξύ τους στη φάση των 32, όπου νικήτρια βγήκε η Τουρτούρη με 10-4, η οποία είχε εκπληκτική πορεία.

Στη φάση των «16» κέρδισε την Παπαπετροπούλου (πρώτη στην κατάταξη) με 10-7 και τελικά ηττήθηκε στην 8αδα, από την Ψοφάκη. Τελική κατάταξη: 7η θέση για την Τουρτούρη και 21η για την Τσιόπτσια στις 43 συμμετοχές. Το μίνι τμήμα του Θρύλου δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει.

Διαβάστε επίσης