Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να διαδοθεί το μήνυμα της πρόληψης και της εξέτασης»

«Να διαδοθεί το μήνυμα της πρόληψης και της εξέτασης»
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 - 21:37

Όλα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή του «Piraeus Night Run/Walk» για 3η διαδοχική χρονιά. Έναν αγώνα δρόμο ο οποίος έχει ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την ενδομητρίωση.

Η Γενική Διευθύντρια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, στον σύντομο χαιρετισμό της, τόνισε ότι σε κάθε περίπτωση, στο σύνολο ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, η οικογένεια του Ολυμπιακού, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στηρίζει αυτή την πάρα πολύ σημαντική προσπάθεια που γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

«Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε εσάς, στον Δήμο Πειραιά, στον Ο.Π.Α.Ν., στην κυρία Χείλαρη, γιατί πραγματικά είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα, το οποίο ταλανίζει πολλές γυναίκες», είπε η Χριστίνα Τσιλιγκίρη και συνέχισε ότι τα γυναικολογικά προβλήματα δεν πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με ταμπού ή να έχουμε ταμπού γύρω από θέματα που αφορούν την υγεία μας.

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη μιλώντας για το «Piraeus Night Run/Walk», σημείωσε ότι το θετικό που μπορεί να έχει ένα τέτοιο δρομικό είναι να διαδώσει το μήνυμα της πρόληψης και της εξέτασης, τα δύο βασικά πράγματα δηλαδή, τα οποία είναι η αρχή και το τέλος για κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχουμε στην υγεία μας, είτε είμαστε άνδρες είτε είμαστε γυναίκες. «Στις 13 Απριλίου, θα είμαστε όλοι εκεί», τόνισε κλείνοντας τον χαιρετισμό της η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης